Hatice_mustafa Merhaba arkadaşlar. 21+0 ve göbüşum çıktı ilk hamileliğim 9 aylik olunca ne yapacam bilmiyorum 😄 Oglusumun hareketlerini hissediyoruz ve mükemmel bir duygu .
Gmzpkr Mer Hatice_mustafa merhabalarrr benimde karnım çıktı top var sanki karnımda 😂🥶 Hareketlerini günde 4 5 kez hissediyorm siz de öylemisiniz
pyymamm Hatice_mustafa merhabalr 21+4 üm kendi göbeğimleyim cok cok az cıktı denebilir anca . Hamile olduğum belli değil hiç ne fiziken ne yuzumden 🙈😂
Dilankenger Hatice_mustafa göbüşler mükemmel . tam gaz büyüyorlar . benim de kızım olacak çok güzel tekmeleri var.. Heyecanla bekliyoruz gelmesini . zaman bir an önce geçse ya
Hatice_mustafa Gmzpkr Evet canım muhteşem bir duygu . Benimde top gibi ve ilk gebelik olunca çok değişik geliyor. Evde dar t-shirt giyiyorum daha da hoşuma gidiyor göbeğimi gördükçe seviniyoruz .😃😎😃
Deletedmom0190 21+4 ikiz. Ama benim 8 aylık gibi göbeğim var. Nefes alamıyorummmm 😂😂😂😂 bir anda böyle oldu bende anlayamadım nasıl oldu 😂
Burcu2626 Biz de yarin 21 oluyoruz cok olmasa da gobegim var one dogru sivri dun ayrintili ultrasona girsim Allaha sukur herseyimiz guzel cikti
Hatice_mustafa Dilankenger Rabbim bi an önce kavuştursun bizi inş . Bende oğlan bekliyorum adı bile belli Ali😍😍😍