Semartizim Hala inanamıyorum kendi doğum hikayemi yazdığıma.. 6 EKİM çarşamba günü aksam saat 8 de inanılmaz bir baş ağrısı tuttu öyle böyle bir agrı degil sıradan bir bas agrısı olarak düsündüm sabah 5 e kadar sürdü gözlerim kapandı halisinasyonlar görmeye basladım... eşim gece geldi mesaideydi kalk gidiyoruz dedi halimi görünce acil hastaneye gittik hastaneye vardığımızda gözlerim iyice karardı doktorumu göremedim ( kendi doktorum şansıma nöbetçiymiş ) dokturumun sesini duyunca ağlamaya başladım ama bende görme olayı tamamen bitti kapkaranlık.... tansiyonum 19 a 20 miş yüksek tansiyon ve gebelik zehirlenmesi olduğunu söylediler.. acil sezaryan diyerek doktorum bağırdı üstümü kıyafetimi çıkardılar gözlerimi açtığımda odamdaydım odam organizasyon firması cennet gibi yapmış pembe balonlar mis gibi taze kurabiyer pastalar mis gibi nevresimim peri yuvası gibiydi... kucagıma 2 kilo 40 gramlık minik bir yavru getirdiler koynuma minicik ufacık ama elleri ile parmagımı okadar sıkı tutuyordu ki ... ben burdayım der gibi ... Allah tüm hamile kardeşlerime kolay atlatmalarını nasip etsin yavrumu şuan emzirdım uyuyor yanımda hepinizi kucak dolusu sarılıp öpüyorum Rabbim yardımcınız olsun
Ernika Semartizim Hayırlı uğurlu olsun inşAllah Allah size bağışlasın 🙏🥰 Peki ultrasonda kilosu nasıl ilerliyordu, yani ultrason kilosundan az mı doğdu bebeğiniz 2.040 gram. bir de küvezde kaldı mı acaba
Kumru82 Ah canım sağlıkla büyüt bir problem olmadan gitmeniz çok iyi olmuş bir melek dünyaya getirmişsin darısı başımıza inşallah 😘😘
MucizeDuam Canım Rabbim bebeğine de sanada uzun ömür versin inşallah maşellah yanında olmasına çok sevindim bende 36 haftaya yeni girdim çok korkuyorum heran bişey olur diye erken gelir diye ne olur bana da dua et sağlıkla hayırla gelsin bebeğim 🙏❤️🥰
Semartizim MucizeDuam yediklerine içtiklerine dikkat et cnm sakın yalnız kalma..... rabbim yanında olsunn
Semartizim Ernika ultrasonda kilosu 2 kilo 600 gram boy da 46 cm di hersey normal ve akısındaydı.. dünyaya gelince kilo oranı degisiyor Allaha sukur küveze girmedi sarlık testide temiz cıktı bol bol emzirmeye calısıyorum