hemsireanaa Sinemozdem kesinlikle çok güvenilir bir test ben tüp bebek transferimin 6.günğ öğrendim onunla bormalde 12den önce çıkmaz diyorlardı
TunarinAnnesi hemsireanaa hayır kuzum eşim üzülmemem için. Direk adet günü verib İnşAllah sevinelim dedi
Papatyam2017 TunarinAnnesi benim de 5 gunn lala 4 tane test ile pozitif çıktı kan tahlili vermedim daha senin ne çıktı sonuç şimdi:) seninde 20 kasım benimde
Fetiye27 TunarinAnnesi gözün aydın canım benim daha çok küçük 15 günlük falan diyebilirim hastaneye gidip vitaminlerini kan testini yaptırmayı unutma kuzum Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻🥰
TunarinAnnesi Fetiye27 amin amin canm benim Rabbim Sağ salim bize bağişlasin kucağimiza alalim İnşAllah 🤗❤️🙏
TunarinAnnesi Tugce1803 koyulaşmasi için adetimi. Geçmesi gerek dedi doktor Senden görelim Tuğçe sağ elim başina
TunarinAnnesi Momof2child kuzum eşim izin vermedi kan vermeme adetin geçsin ver dedi kavga etdik bide
Tugce1803 TunarinAnnesi Koyulaşma için adet beklenmesine gerek yok. Gebelik varsa zaten günden güne koyulaşması gerekiyordu..