Rabiast Glcan_28 canım bende aynı durumdayım serum ya da iğnesiz geçmiyor allah yardımcımız olsun ne yesem kusuyorum midem bulanıyor koku hassasiyeti var 😞
DEF Glcan_28 ne yaparsan yap geçmiyor bacım bende aynıyım 5. Haftamdan beri çekiyorum 11 haftadayım hala çekiyorum arada serum felan takıyorlar bi gün iyi oluyorum ertesi gün aynı
Esma___korpinar Glcan_28 tuzlu krakerden baska hic bisey iyi gelmiyo bana oda iyi gelmiyodu cok zayiflamistim Allah yardimciniz olsun
Kubra_0233 prilam dr diye bir hap var onu kullanabilirsiniz bende bugün 7 haftalık oldum 5. Haftadan beri bulantım vardı doktorum önerdi çok şükür onu kullandığımdan beri çok rahatım
Ay_se1334 Hiç bir sey etli etmiyor kızlar serumlarla ayakta duruyordum ta ki 17. Haftaya kadar 18 de düzeldim şükür şu an 20. Haftadayım onzyd diye bi dil altı var onu verdi doktorum mükemmel ilaç kusturtöuyo günde 1 defa olurdu onu kullandığımda ya da olmazdı prilam verdi etki etmedi sadcee sabır kiminin 4. Aydan sonra geçiyo benm geçti şükür darısı başınıza 🌹
Glcan_28 Tuzlu çubuk bile yiyemiyorum migdem bos olunca daha fena bulantım artıyor metpamit verdi doktor ama hiç etki etmiyor😔
Pelinkcr 14.haftamdayım bulantı ve koku hassasiyeti devam ilaçta içsem gece gündüz geçmiyor o yüzden ne yaparsak boş😪