Ebru9360 Sueda29 ilk cinsiyeti ogrenmeye gittigmde arkasi dönüktü sanirim ense kalinligina fln bakti erkek dedi 2 gun once gittim tekrar tamamen bacak agrisi acikti herseyi gorunuyo😂
Nurdlmc Sueda29 canım bizimki alenen herşeyi gösterdi fotoğrafını bile verdi 😂 beyfendi yüzünü göstermiyor ama maşallah bütün herşeyi ne var ne yok ortada 🤭😬 (bu arada 12. Haftada gösterdi Şuan 37yiz)
Sueda29 Kızlar belki komik ama bnmkide herşeyi gösterdi:) doktor resmide verdi ama ben hala bazen endişeleniyorm 13 1 dim cinsiyet için gitmemştm ayrıca:)
Sueda29 Minik_fasulyem bana verdği resimde pipi çok büyük duruo o yüzden bu pipi olamaz diyip duruom:)
Felipe Sueda29 evet canım 12 inci haftada bildiğin bacak arasını açmıştı burdayımmm diye bağırıyordu pipi 🤪🤪
gzllrun Biz yüzünü beklerken en başından beri gösterdiği tek yer 😂 doktorum sabah sabah yapma bari gözümüze sokuyorsun diyerek dalga geçiyor 😅
Esmaryarim Biz de 12 haftalıkken gittik cok ugrasti doktor bacaklarini capraz yapmisti ama sonunda gördük pipiyu😊
Samurayy Sueda29 her yerde seni goruyorum guzelim biraz sabirli ol allah hayirlisini versin de bi rahatla sakinles olur mu meraktan hasta olcan erkek bebek istiyosun belli ama bu kadar yipratma kendini artik 🙄😊
Sueda29 Samurayy amin canm bide doktorumda çok emin konuştu eşimde heveslendi şimdi değişirse nolur diye düşünyrm:)