Gzmozcetin Kadertopcikaderimk canım bebeğin henüz çok küçük hareketlerini hissedebilmen için kasları gelişmiş olması gerekiyo yani biraz daha büyümüş olması lazım 😊ben 17. Haftamda ilk hissetim tabi bu kişiden kişiye değişiyor. 17.18.19.20....
Zeynepcoskun Kadertopcikaderimk bende 18 haftalıkken hissetmiştim. Sabırsızlanabiliyoruz ama birazcık sabır annesi daha çok küçük biraz büyümesi gerekiyor ☺️
Evrem1 Kadertopcikaderimk hissetmeniz mümkün degil cunku cok küçük. :) 19da baslamisti benim hissetmelerim. Daha önünüzde cok hafta var endise etmeden bekleyin insallah :)
Kadertopcikaderimk Gzmozcetintesekkurler ılk göz agrım olduğu için baya meraklıyım elım hep karnımda 😂
Musel Kadertopcikaderimk bende 12 haftalığım bizimde ilk göz ağrımız çok şükür rabbime kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰
Kadertopcikaderimk Musel Musel rabbim bıze sabır hersyıyle guzel bebeqımıze herseyımızle kucağımıza alıp buyutmemızı nasıp eder ıns
Kadertopcikaderimk gulhaneylul cınsıyet ıcın gıttım söylemediler 16 haftada dedı canım senın bellı yada belırtılerı varmı
Papatya_anne Kadertopcikaderimk kuzum benım hissedemezsin ben 18 haftada hissettim oda tekme gibi degıl damar atması gıbı😘azıcık daha sabır