Mthld Merhaba 39 haftalık gebeyım sabah karnımın agrısıyla uyandım adet olacak gıbı akıntım fazlaydı lavaboya gıttım bır damla kan geldı peceteme ve hala agrım duzensız Aralık’la devam edıyor Doğum habercısı mı yoksa yalancı sancı mı
Melisayenerli Mthld kan gelmişse acil doktora gitsene canım sen biz dogum belirtisi degil desek bile ya daha tehlikeli sorun çıkarsa ortaya acil doktoruna yada acile git zaten erken degil artık 39 olmuşsun yani
MHR-MRN2 Mthld canım doğum başlamış olabilir tavsiyem kasılmaların duzenli aralıklarla geldiği zaman hastaneye git ilk doğumun ise biraz uzun sürebilir yani evde sakin ortamda kasılmaları karşılamak anne için de bebek için de en sağlıklısı
Mthld Melisayenerli dokturuma eşim gıdıp soyledı bebegın gelmezsinın belırtısı demiş suyu gelene kadar kalabılır bebek hareketşerını kontrol Etsın dermiş ama agrım çok suanda
MHR-MRN2 Melisayenerli canım doğum başlamış olabilir tavsiyem kasılmaların duzenli aralıklarla geldiği zaman hastaneye git ilk doğumun ise biraz uzun sürebilir yani evde sakin ortamda kasılmaları karşılamak anne için de bebek için de en sağlıklısı
Melisayenerli Mthld inanki bak arkadasımda öyle oldu bence yinede git aynı senin gibi anlattı doktora gittik ki 4 santim acılması vardı valla kızın Allahtan gitmişiz yani az daha açılsa bebek dogcak resmen
Melisayenerli Mthld yok valla hiç bir damla gelmedi sancıyla gitti açılma olmuş 4,bucul santim sonra zaten hastanede alttan muayne etti ebe dogumhanede açılması arttıkca arttı ve suni sancısız dogum yaptı suyunu doktoru gelınce patlatmışlar ve dogurdu çok sukur
FOZB Mthld illa su gelmesi gerekmiyor doğum anında bile gelebilir suyun ama sancı nasıl dayanamayacak derece mi
Mthld Melisayenerli sagol canım evet dedıgın cıktı hastaneye geldım dırek sezeryana alındım çok şükür bebegıme kavuştum 😊🙏🏻
Melisayenerli MHR-MRN2 biran kendimi doguruyor gibi hissettim 😅😅 zaten heran bebek dogcak gibi hissediyorum 35 haftalıgım 😂
MHR-MRN2 Melisayenerli ay hayırlı doğumlarınız olsun 🌺 benim ikinci gebeliğim valla çok rahatım hatta içeride kalabildiği kadar kalsın 😄
Melisayenerli MHR-MRN2 ayy ne guzel valla ben biran once dogsun istiyorum bu 3. Bebegim iki kaybım var büyüklerdi onların hastasıda bu dogsada hareketleri bilmem ney su sancı derken korkularım artmasa 😂
MHR-MRN2 Melisayenerli bence elinizden geldiğince sakin ve mutlu olun stres ters etki edebiliyor doğum sürecine hamileliğin tadını çıkarın ✌️ tabiiki insan çok heyecanlı oluyo sonuçta bebek bu 😍
Delal123 Benimde aynı karnımın ağrısı ile uyandım ve benimde çok az kanlı lekem vardı nişan yani. Sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor sancılarımı düzenli takip edecem ama sancının geldiği yok artık sabırsız oldum iyice. Arkadaşım takip ediyor gebeliğimi sancını evde biraz çek dayanamaz hale gelince gel dedi hastaneye çünkü hastanede daha kötü oluyor dedi. Bende öyle yapacam. İnşallahh 🙏
Melisayenerli Mthld ayy maşallah ya Allah yavrunu sana bagıslasın çok mutlu oldum dasırı bana inşallah 😊♥️♥️