cansn99 Merhaba anneler ve anne adayları😊 Hep ben ne zaman doğurucam diye yakınırdım (ki profilime bakarsanız son güne kadar yakınmışım😂) Zaman geçtikçe sabır azalıyo 9 ay çabuk geçiyo valla bakın ama son gün hafta geçmiyo geçmek bilmiyo😠 Ama sabrın sonu selamet tabiiki sonunda doğurdum😄 Hikayemi anlatayım 😆 Kolay hamilelik geçirdim. Kusma falan olmadı. İlk 3 ay mide bulantısı normal olarak 11.haftada bitti. Kanda pıhtılaşma sorunum vardı 3 ay tedavi gördüm şükür Allahıma herşey yolunda gitti. Çünki ilk bebeğimi 8 haftalıkken pıhtı sorunundan dolayı kaybettim. Nasip kısmet diyelim Rabbim öyle uygun görmüş. Neyse canlar 9 ay öyle böyle geçti geldim 40.haftaya Allahım Ya Rabbim durmuyorum çalışıyorum merdiven süpürüyorum ev siliyorum squat yapıyorum dans ediyorum olmuyo bu kız gelmiyo. Ama herşeyin bir zamanı varmış kızlar. 6 Kasım sabah kalktım tuvalete gittim küçük abdestim var sandım ama yapamadım baktım bişey damlıyo kontrol ettim renksiz sümüksü akıntı ama kanlı değildi kan sonra geldi. Yani NİŞAN😆 Neyse annelerim kanı görmeden heyecan yapmadım akıntıdır dedim. Sancımda yoktu. Bu arada 37.haftada doktor 1 parmak açıklığın var demişti. Kahvaltı hazırladım kocam işe gitti kayınvalideme iş yemeği hazırladım onuda kaldırcaktım. Gittim tuvalete bi daha baktım kan gelmiş. Kayınvalidem işe gitmedi. Kocamada sabah ucundan söylemiştim. Bekledik bekledik bekledik sonra 10 dakikada bir sancım geldi. Gidip sıcak bi duş aldım. Giyindim çantalar zaten hazırdı. 5 dakikada bir 3 dakikada bir derken hastaneye gittik. Doktor açılmama baktı 2 parmak açılman var dedi. Yatışım yapıldı. Allahım beni görseniz 0 heyecan 0 korku çünki biliyodum sancı olucak acı olucak kendimi psikolojik olarak hazırlamıştım. Neyse çıktım doğum odasına. Ve benim için en zoru başlamıştı yatarak sancı çekmek. Kızımın boğulma tehlikesi vardı. Kalp atışları düzensizdi. 90-a inip aniden 170-e çıkıyodu. Nst cihazına bağlı kaldım. Elimin üzerinden damar yolu açıldı ringer takıldı burnumdan oksijen çok zordu gerçekten hareketsiz kalıp sancı çekmek çok zor. Neyse saat 11 gibi sancılar geldi. Doktorların elleri içimde tabii ya Rabbim geberdim ya kızımda kilolu büyük bebek değildi zaten. Başın gelişi çok iyi dediler saat 1 2 gibi ıkınma isteği geldi. Ikınma diyo doktor dayana bildiğim yere kadar ıkınmadım. Ama sonra hiç dayanamadım. Doktor 3 parmağı geçerse açıklığın doğurursun dedi. Ben bağırıyorum bebek geliyo diye. Doktor ıkın bakalım beğenirsem doğurursun dedi şakadan tabii😊 çok iyiydi Allah razı olsun 3 parmağı geçiyo açıklığın dedi. Çatala aldılar 7-8 ıkınmayla balık gibi kaydı canım kızım Meryemim😍😍😍 Allah hasretinde olan herkese nasip etsin sağ salim kucaklarına alsınlar İNŞALLAH😇