Zuhal_19 Bugün çatı muayenesi oldum.. Gayet rahatti..Korkulacak hiç birsey yk.. bebeğimin kafası biraz büyük normal doğuma müsaitim fakat kafası biraz beni düşünduruyor..
Melektrk Zuhal_19 bende geçen hafta oldum eşimle de ilişkiyi kesmedik hiç çok kolay olur hiç acımaz diye düşünmüştüm ama acıdı maalesef bağırmamak için zor tuttum kendimi benim oğlumun kafası da 3 hafta önde gidiyor nasıl normal doğurucam merak ediyorum
Mutlulu Zuhal_19 valla canım etrafımdaki herkes beni çok korkuttu ama hiç de abartılacak bişi değilmiş bnm de normal doğum için müsaitsin dedi bekliyoruz son 7 diyo ama bakalım Rabbim kolaylık verir bol dua et 🙏🥰
Zuhal_19 Burcu77 35+4 canım hiç telaş yapma çok rahattı.. Biz bide üç aya yakın. Birsey yasamioduk...
Alinmerve Zuhal_19 ben de o muayeneden çok korkuyorum çok kasıyorum kendimi 36+4üm henüz olmadım 25inde yapacağını söyledi ama cesaretim yok 🥺
Burcu77 Zuhal_19 aslinda baya da erken yapmis dogumu tetikler falan diyorlar guzel geçmesine sevindim canim benimde icim rahatladi 😊
Zuhal_19 Melektrk canım benimde oğlumun üç hafta önde😁😁 okafA nasıl cikick bilmiorm ama benim muayenem çok rahattı kasmadim hic
Melektrk Zuhal_19 bende rahattım aslında ilişkiyi kesmediğimiz için geniştir acımaz diye düşündüm ama işte çok acıdı , 3 hafta önde olmasına ne diyor peki doktorun benim doktorum normal doğuma sıkıntı olmaz dedi ama 🤷
Melektrk Zuhal_19 çatı muayenesi yaptı rahimde yumuşama başlamış dedi hatta normal doğuma sıkıntı yok dedi