Mlke Marayy evet hayal kırıklığı korkuyorum canım haklısın yarın olmadi pazar da bakarım zaten 21 i bat daha var
Dlktpl @Marayyy @MLK kızlar kasıklarda cok hafıf adet agrısı gıvı agrı var ıgnedenmı bu 5.gun doldu bugun
Mlke Dlktpl benim de sancim doluluk hissim hatta gaz problemim oldu canım iğneden sonra 2-3 gün. 14. Gün iğnenin etkisi midir bilmiyorum varsa yarın biraz daha kızarır herhalde
Dlktpl @Marayyy @MLK kızlar kasıklarda cok hafıf adet agrısı gıvı agrı var ıgnedenmı bu 5.gun doldu bugun
Dlktpl Mlke hıc bılmıyorım buay ılk denemem bu cnm aynen gaz da oluyo kasıktada sancı gobı adet sancısı gıbı ıns catlamıs tutmusyur senın benım kendımden umudum yok ıns kızarır daha cok cnm
Mlke Dlktpl hayırlısı olsun hepimiz için canım allahım isteyen herkese nasip etsin bakalım kızarırsa mucize olacak eşime ve bana bu haberi duymaya çok ihtiyacımız var herkes kadar yarın sabahı iple çekiyorum 😊
Dlktpl Kızlar ıgneden 6.gunum dun bugun ozellıkle kasık agrılrm sureklı var bıde ıkıncı gun olmustu bu catladıgona daır bıseymı ıyı bıseymı yoksa herbınye farklı mı tepkı verır
Mlke Dlktpl benim 6 . Günde kasık ağrım yoktu böyle senin bahsettigin gibi tutmuştur belki seninki baksana benim negatif
Ozge__ Mlke canım resimde fazla anlaşılmıyor ya fazla şeyde yapmak istemem ama iğnenin etkisi bitti gitti artık 15. Günün ve test yaptığın zaman hemen çıkıyorsa silikte olsa hayırlısıyla var demekte birebir yaşadığım için soluyorum :)
Mlke Dlktpl korkuyorum canım negatif kan sonucu görmekten 17. Günde adet olunuyormus pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum 17. Günüm o gun olmazsam kan vereyim