Glcnazz10 6+5 haftalığız sprial ile hamile kalanlardanım 😊 insallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Ecrinbzkrt Momof2child banada 10. Haftama verdı 6.haftamda gıtmıstım gerseyın guzel ayda bır yapıcam dedı muayneyı sızınkı gercekten baya uzun nıe o kadar uzun tutuyolar sureyı acaba
HanifeOkutan Rumis açıkçası hayır 😊 hayır planlamadık düşünmedik bile oğlumu en az bezinden çıkarttıktan sonra düşünüyordum ama olmadı işte 🙏🏻💕 rabbim erken nasip etti
mrskorkut HanifeOkutan benim normalde 3.gebeliğim fakat kucağıma almak nasip olmadı inşallah bu bebeğimi almayı nasip eder rabbim 🤲🏼♥️
Harvicell AnneyimHamileyim 11+2 benimde karın ağrım var birde ben crinone jel (progesteron) kullanıyorum doktor günde bire düşür dedi sanşinonu azaltınca bebeğime birşey olacak psikolojisine girdim. Ama doktorum ilk 4 ay karın kasık ağrıları olacak dedi
Aise_35 6+5 günlüğüz kısmetse 12 Temmuz da Doğum 3 gün daha beklerse eğer eşimle aynı gün olacak Doğum günleri 🤪🙈 Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin .
Busr_Akbay Arasarya ben 6+4 te gittim sadece kese gözüktü alttan muayene olmasinda ragmen. Doktorum cok normal dedi iki hafta sonraya randevu verdi gittiğimde kalp atışını da duyduk bebegi de gördük. O yüzden korkmayin sakin
Busr_Akbay Maviilm ben de ayniydim sizinler.. 6. Haftamda sadece kesem gözüktü. Kesemin cok güzel oldugunu söyledi.. İki hafta sonra da kalp atisini duyduk ve bebeği gördük ☺️
Maviilm Busr_Akbay ay öylemi sevndm😘 1 hafta geçti yarın gidip baksam mı DİE düşünüyorum sizce gidim mi yarın 7 haftalık olacak
Lovely Busr_Akbay ben de sadece keseyi gördüm dün 14 mm di heyecanla bebeğimi görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum🙏