Burcu2121 Mrysen canım benim kesemi gördüm rabbime şükürler olsun 10 gün sonra gel bebişine bakalım dedi😊🙈🤲🤲🤲🤲🤲
Damla_yldrm Burcu2121 ben Perşembe günü gittiğimde çok zor gördük haftaya gel tamamen görürüz dedi 😊 sen yine erken görmüşsün me güzel
Mrysen Burcu2121 canım çok sevindim inşallah bebişide hemen görürsün bizim içinde dua et bizde görelim 😍😘 allah elimize sağ Salim almayı nasip etsin inşallah
Muge0609 Burcu2121 Postu Yeni Gördüm senin Ceavbı Arıyorum Cevaplar Arasında Hayırlı uğurlu Olsun İnşallah
Burcu2121 Damla_yldrm Ewet kuzum gördüm çok şükür peki nenizi görmeye de perşembe mı gideceksin bende cuma günü gidecegim🤲🤲🤲
Momof2child Kizlar neler aseriyorsunuz???? Ben soganli herhanhi otlu gozleme aseriyorm Yogurtla yemeyi
Damla_yldrm Burcu2121 Muhtemelen bebeğide görmüş oluruz hayırlısıyla küçüktü kese haftaya gel görürürüz tamamen dedi
Momof2child Burcu2121 7haftam bugin Anca gozlemede gozleme . Hergum 5 tane yiyiyorm.Allahtan yaknmzda satiyorlrda .
TunarinAnnesi AnneyimHamileyim Merhaba Canlar bende 3+5 yeni öğrendim İnşAllah sağlikla kucağimiza alalım hepimiz ❤️
Burcu2121 Mrysen âmin canım benim ederim tabi etmez miyim rabbim bebislerimizi kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲
AnneyimHamileyim Amin inşallah kızlar ya benim karnım çok ağrıyor kramplar falan giriyor korkuyorum önemli bişey mi aceba 🙄😏
Harvicell AnneyimHamileyim 11+2 benimde karın ağrım var birde ben crinone jel (progesteron) kullanıyorum doktor günde bire düşür dedi sanşinonu azaltınca bebeğime birşey olacak psikolojisine girdim. Ama doktorum ilk 4 ay karın kasık ağrıları olacak dedi
Janjan17 Elifcek aramizda 1 gun var😍 seninkiler ikiz mi masallah sagsalim kolayca gelsinler insallah✌🏻✌🏻✌🏻😌