Arasarya Demetdemircioglu anladım canim bnde dün gittim de 6+1 günlük kalbini duyamadik biraz olumsuz konuştu doktor o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 😌
Momof2child Arasarya 6+1 duyulmazko zaten 6+4de Zarzor duyduk alttan baknca INSALLAH 5GUN SORA GIT PIT PIT DUYACAKSN
Busr_Akbay Arasarya ben 6+4 te gittim sadece kese gözüktü alttan muayene olmasinda ragmen. Doktorum cok normal dedi iki hafta sonraya randevu verdi gittiğimde kalp atışını da duyduk bebegi de gördük. O yüzden korkmayin sakin
Leylus Neslisahh evet canım gaz problemim hep var maalesef🙈 laktozsuz süt içiyorum çok fazla salatalık yiyorum o yüzden şükür kabızlık nadiren yaşıyorum 🙈
Canan_olg Günaydın izmirden 😊 bizde 10 haftakık olduk bugün 😍😍😍 12 haziran gözüküyor doğum allah nasip ederse inşallah
Eeddaaa hemsirebianne selam hanımlar 10+5 olduk bugün bizde ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(
Kbr2301 Kızlar biz bebişi gördük kalp atışıda var gorunuyor ama çok küçük olduğu ıcın dinletmıcem dedı. 6+3 üz şuan darısı goremeyenlere olsun 🥰
Busr_Akbay Maviilm ben de ayniydim sizinler.. 6. Haftamda sadece kesem gözüktü. Kesemin cok güzel oldugunu söyledi.. İki hafta sonra da kalp atisini duyduk ve bebeği gördük ☺️
Janjan17 Maviilm insallah canim bende 5 +1 de alttan muayane ile kese gorundu sadece minnak yoktu sonra 6+2de ultrasonda gorundu minnak seninkide gorunur umarm 😚