[silindi] Berfin_kycn ben 5 haftada gittim göründü canım tabi herkesin farklı ama büyük ihtimalle görünür seninkide haftaya bir daha çağırdı kalp atışı için
Reyhann93 Berfin_kycn gittim canım 2272.5 olmuş beta ❤❤ birde progesteron bakmış oda 13.53 Ve sağda minicik bir kese vardı üst tarafa yerleşmiş ama bebek görmek için erken dedi haftaya özele randevu aldım salı gününe inşallah önce bebeği sonra kalp atışınıda görürüz 4+6 Bu gün ❤❤
Berfin_kycn Reyhann93 aaa ben de daha diyorum kese için erken gitmiyorum 5+1 deyim şuan beta hcg 4000-5000 civarı ben daha kese görmek için erken diye gitmiyorum ay çok sevindim maşallah
Reyhann93 Berfin_kycn 1500 2000 arası die hep okuyordum bend3 forumda hesapladım bu gün gözükür die gitmiştim gözüktü şükür 🤲🤲
Mlkycpr Busimss Merhaba Bende normal olsaydı bu tarihte doğuracaktım sezaryen olduğu için 10 Temmuzda doğuracam inş 🙏🏻
Ozget Merhabalarrr bende bugun 6+1 oldum cumartesi kalp atislarini duyucaz insallah. Cok zor beklemek. Temmuz 23 gibi görünüyor doğum bakalim kısmet 😍
Ozget Berfin_kycn canım betam en son 18 kasimda 511di sonra 20 kasimda minicik kese göründü 23 kasimda kese büyümüştü 24 kasimda yolk sac kesesi göründü. Doktor kesin bebek var saglikli gebelik dedi. 30 kasim da kalp atisi için çağırdı. Yolk kesesini gördügu zaman 5+3 veya 4 demişti 😍 siz ne kadarliksiniz ?
Berfin_kycn Ozget ben 5+1 im 24 kasımda beta hcg 1146 ydi bugün 3000 civarı olması gerekiyor ve ben cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum
Ozget Berfin_kycn benim 1000lerde falandi göründü ama vajinal muayene ile. Bence gorunur. Nasıl dayaniyosunuz gidin bence 😍
Gamzedngdn Kızlar kontrolden geldim 9+3 dedi doktor 27 mm olmuş miniğim kalp atışını duymak istedim ama doktorun huysuzluğu üstündeydi gerek yok dedi bişey de soramadım boy uzunluğu 27 mm normal mi acaba benim gibi olanlar var mı haziran annesi olarak.?
Busimss Gamzedngdn mm olarak birşey diyemem ama doktor huysuz diye kalp atışı dinletmemesi hiç normal gelmedi bana yanlış bir davranış olmuş.
[silindi] Gamzedngdn canım seni bence doktorunu değiştir gerek yok ne demek yani biz günlerce bekliyoruz o anı iyi mi değil mi diye duymak için. Senin yerince olsam şikayet bile ederdim o doktoru