Mlkycpr Busimss Merhaba Bende normal olsaydı bu tarihte doğuracaktım sezaryen olduğu için 10 Temmuzda doğuracam inş 🙏🏻
Busimss Senem_kirecci bazı doktorlar tahmin yapıyormuş ama genelde söylemiyorlar yanılma payı olur diye
Busr_Akbay Lovely ben gittiğimde de 6 haftalikken tahminen bebek 5 haftalik demişti doktor ☺️ en son 8+3 ken gittim makinede 8+4 günlük çıktı bebek büyüdükçe aradaki fark kapanıyor ☺️
TunarinAnnesi rumeys_ Busr_Akbay Prensesannesi96 kızlar merhaba son adet 22 ekim bugun keseyi gördüm çok şükür 🙏 ama geçen hafta da bebek 3 4 haftalık demişlerdi bugünde 3 4 haftalık dediler geriden geliyor bebek sorun olurmu?
Maviilm Gamzedngdn benimde uyku tiksinme halsizlk var bulantı ara ara oluyor bu 2 gündr hiçbişeym yok sanki hamile deglm gibi
Gamzedngdn Maviilm arada bir gün benimde öyle oluyor sonra yine başlıyor ne kadar güzel keşke hiç olmasa kuzum ☺️
Maviilm Gamzedngdn degilmi orası öyle ama bundan önce bi bebeğim karnımda öldü hiçbir belirtm yoktu ondan azcık endişeleniyorum ya Allah’a şükür 1 kızım var benm
Gamzedngdn Maviilm bence endişe onları geriyordur benim ilk gebeliğim ama çok sakinim ben iyiysem o da iyidir diye düşünüp kendimi sıkmıyorum onu da üzmemek için sende kendini üzme bence canım sen mutluysan o da mutlu güzel güzel bu günlerin tadını çıkarıyorum 🥰🤰🏻
Kalinkaa Merhaba bizde 9+4 olduk adet dönemimdi bu ara bu sabah lekelenme gördüm halbuki jelde kullanıyorum alttan doktorum kırmızıya dönerse gel dedi ama endişelendim başına gelen var mı