Tgcycl Kızlar 4 Kasım yumurtladim adetime de 4 gün var. bugün kan verdim beta hcg 0 çıktı. Erken mi baktım yoksa gebe olsaydim çıkar mıydı
Mrvve Tgcycl merhba canim benim adetime 4 gün var bende test yapsam mi diye düşünüyorum Aslında kanda çıkması lazım benim bildiğim kadarıyla
hilobero Tgcycl Mrvve Kızlar adetime 4 gün varken hem erken gebelik testim çift çizgi çıkmıştı. Kan vermiştim beta 17.05 çıkmıştı🙏
ecemtmr Tgcycl Kuzum iki gun once de vermıstın sankı o da 0 dı beta degıl mı? artısta olmamıs bılemedım ben olsa cıkardı sankı canını sıkma :(
DEF Tgcycl bir gün bile fark ediyor gününü bekle bence ben 8 gün varken gebelik testi yapmıştım negatifti 7 gün varken gece yaptım pozitifti
zengooo hilobero ya yukarda kizlar 0 cikmis yazmis sen benimki boyle cikti demissik simdi onlar uzulecek benim boyle cikmadi diye
ilknur25_ Tgcycl benimde adete 5 gün kala çıktı kanda 26ydi beta hcg. İdrarda da çok silik olarak çıkmıştı.
hilobero zengooo Herkes yazmış bi benimi gördü gözün😂 O niyetle yazmadığımı onlar anlamıştır sen anlamasan da olur. Ayrıca bu konular çok hassastır, başka taraflara çekme rica ediyorum.
Nursimali Tgcycl yumurtlamadan 15 gun sonra kanda cikiyor canim ben adetime 5 gun kala yaptirdigimda hem kanda hem evde yaptigim teste cikmisti ama gec dollenme de olabiliyor bazilarinda
Hale5555 Tgcycl yok test yapmadım ama bugün akşam kan vermeyi düşünüyorum . Çünkü geç döllenme mi diye hep düşünmekten sıkıldım.