Lsbebisim Havva1212 Benim bi tane hafif sacları aktı kilolu boyle diyarbakır agzıyla konusuyordu 😂 bi de kapalı leyla hanım diye biri vardı hemşireydi o da cok iyiydi
Lsbebisim Havva1212 İnan canım kaç tane serum taktı cıkardı bi tanede bile acıtmadı. O çok iyiydi. O ebe de iyiydi hatta cok komik ve eğlenceliydi sana denk gelir insallah 😂
Havva1212 Arasarya insallah canım gitmek istersen bi dene bakalm bilgi alırsın herkesin deneyimi farklı
Havva1212 Lsbebisim insallah kuzum ya nst de beni o bağladı nst ye hemsireymis ama ebelik tecrübem var dedi hayırlı insanlara denk gelelim
Lsbebisim Havva1212 Aminn aminn canım. Doğuma gittiğinde haber ver mutlaka okuyalım burdan bir sancıda doğur inşallah🙏
Lsbebisim Arasarya Canımm içini ferah tut lütfenn. Evham yapma inan çok erken şuanda her sey güzel olacak boyle dusun🙏
Arasarya Lsbebisim rabbim ağzından duysun insallh boşuna evham yapmış olayım bende hayırlısıyla duyayım da miniğimi 😐
Havva1212 Lsbebisim tabiki kuzum aklımdasın yazcam sana birde bir arkadaş dedi onada yazcam insallah kuzum🙏💖
Havva1212 Lsbebisim canim merhaba hayırlı akşamlar. Ben bugün muayene oldum catım gayet musaitmiş ama açılma yokmuş kuzum suyuda azalmış 2-3 gun sonra tekrar gidip karar vericez
dfnomr Memorial uğur değer çok ilgili ve bilgili ayrica hastane çok temiz otel gibi malesef diyarbakirdaki hastanelere hastane bile demeye bin sahit ister ama memorial çok iyi
Kuzucugunannesi Arasarya özel baglar hastanedinde selami bey var ben ona gidiom memnunum gayette muaynee ucreti 35 tl
Arasarya Kuzucugunannesi bnde bağlar hastanesinde Suat beyi duydum o da iyimis ona gitmeyi düşünüyorum 😟
Kuzucugunannesi Arasarya ben gittim ona hamile kaldığımdan bu yana 4 doktor degistim suat beye gittim 9 haftalk idim kalbini duymak istiom dedim kalp sesini dinletmedi ve muayne 3 dk sürmedi bilr hic memnun kalmadm bu benim sahsi fikrim
Kuzucugunannesi Arasarya suan 19 haftalk gebeyim ve doktorumdan cok memnumum onum sayesinde bebegimin kalbimi duydum
Arasarya Kuzucugunannesi bnde bir doktora daha gidceem içim Rahat etsin diye olmasa selamı beye giderim sadece iyi olsun bilgilendirsin beni yeter 😟
Lsbebisim Havva1212 Kuzum yaa yeni fark ediyorum mesajını ne yaptın ne alemdesin suyun azalması iyi olmamıs. Suni sancı mı vercekler acaba ayy aklım sende kalcak şimdi