yagmurmina12 Merhaba hanımlar. Malum doğumdan sonra sarkan göbüşler gitmeyen kilolarla uğraşacağız ben ilk hamileliklerimde 20 kilo almış biri olarak bu sefer 24. Haftada 7 kilo aldım. Sizde durumlar nasıl??
gurcem Herhalde en cok kıloyu ben almışım bu programda 😂 31haftalıgız her gun kusmama ragmen 15 kılo aldım almayada devam edıyorum
gurcem Sibel2344 bu mıllet nasıl kılo almıyor 😂 ben her gun sureklı kusmama ragmen alıyorum demek kusmasam 40kılo almıstm
Esraozturk92 yagmurmina12 yok aslında kusmam iki hafta falan sürdü sadece ama kilolu hamile kaldığım için dikkat ediyorum hamur işi ve tatlıya yiyorum ama eskisi kadar degil
yagmurmina12 gurcem ilk çocuk 2. 3. Çocuk farkediyor bence. İlkinde 24 kilo ikincide 16 kilo aldım. Şuan okul ev işi koşturmaktan 7 kilo aldım tabi 6. Ayım bitti daha. Ama hedefim 12 maksimum 😃
Belindaa gurcem ahh kuzumm 8 kilo almıştım gebelik şekeri çıkınca diyet verdi Dr mecburi yani 4 kiloyu birden verdim 🙆♀️😔
Sibel2344 gurcem aynen valla ben 45 kiloyla hamile kaldım hayatim boyunca 47 dennfazla olamadm alamam diyordum korkuyorum su an😂 doğuma +25 kiloyla girmesem iyi