Deletedmom133 Fatamaaslan pendik devlette olsan daha iyi olur da ordada iyidir diye dusnunyorum çünkü sezeryan sana bağırma diyen olmaz ameliyat sonuçta bende pendik devlette oldum çok memnun kaldım
_vesileaksoy Fatamaaslan kuzum onu bilmiyorum ama acil kısmı iğrenç bir daha Allah düşürmesin oraya .
hamilegunlugum Fatamaaslan ben daha doğum yapmadım 28 haftalık hamileyim hem yüzyıl hastanesine hemde marmara eğitim araştırmaya gidiyorum doğumu da orda düşünüyorum olumsuz yorumlar çok fazla ama orda beklerken muayene için gelenlerle konuştugumda memnun olduklarını söyleyenler oldu tabi özeldeki gibi ilgi alaka beklememek gerek inşallah memnun kalırız
Fatamaaslan Deletedmom133 Marmara da tam fiyaskoymuş acile gittim sancım için kan tahlili verdim kan grubun belirsiz diyip gönderdiler şuan kanamam olsa demekki kan bile veremeyecekler rezil hastane
Kockbra Fatamaaslan Kartal lutfu kırdar egıtım arastrma hasthnesı yenilendi bence gıdın ozel hastahane olmus resmen baya yenı
Fatamaaslan Seda_123 doğrudur ama ben normalde özele gidiyorum fakat bebek eşi öndeymiş ve kan kaybım çok olur diye risk almıyorlar özellikle araştırma olması gerekiyormuş
isranuroz Allah o hastaneye kimseyi düşürmesin ya, tam bi rezalet. Kadın doğum polikliniğinden hiç bahsetmek bile istemiyorum 🤦🏼♀️
Fatamaaslan Kockbra oraya da gittim orası da Marmara’ya yönlendiriyor 😀😀 hepisi değişik ben anlamadım herkes bebek taşıyor ben ne taşıyorum da risk almıyorlar 😏😏😏
Elifismaill O hastanenin tüm bölümlerinde sorun var galiba bende kizimi götürüyorum hiç ilgili değiller doğumda da ilgi gozterceklerini hiç sanmiyorum
Elifismaill Fatamaaslan benim de kan kaybı riskim çok fazla bana da orayı önerdiler ama ben medipole gidiyorum ikinciyi de orda dogurucam inşallah
Fatamaaslan hamilegunlugum yüzyıldan sonra Marmara’da ne bileyim umarım iyi geçer doğumun ben hiç güzel şeyler duymuyorum 🙏
Fatamaaslan Elifismaill medipol da çok pahalı ya zaten bir sürü ihtiyaçları oluyor beni fazlasıyla aşıyor Ümraniye ye kaldık gibi