BsraAkarDemir seni galiba en iyi ben anlarım 5 gün tuvalete çıkamamıştım içimde sanki bişey vardı ne bişey yiyebiliyosun ne oturtabiliyorsun 4 saat boyunca tuvalette Cagresiz agladıgımı bilirim ve bende tıkaç olmuştu zeytin yağını bile artık son çare içmiştim duphalac kayısı sucak su şerbet hiç bişey işe yaramadı acile gittim lavman yaptılar düşün onun ilki bile bana bişey yapmadı sonra doktorum 3 saat sonda tekrar yap tıkaç olmuş derdi tekrar yaptım biraz bekledim tabi yine hemen ishal gibi sökmedi yine zorlandım ama çok şükür yapmıştım ve sonuç olarak yapsamda Bağsura döndü sendede eger kan gelirse hemen bi aynayla bak makatına canım önlemini önceden alırsın en azından doktor çok ıkınmaktan olmuş derdi inşallah sende olmaz çabucak çıkar kurtulursun ama geçti diyip yine katı gıda yeme ben yedigim zaman hemen tekrar çok olmasada kabızlık yapıyo bide o şurup işe yaramadı diye bi kenara atma her azıcık kabızlık hissi olursa içinde hemen bi kapak iç 5-6 saat bilemedin ertesi gün işe yarıyo yumuşatıyo