Deletedmom00260 Park yatak mı? Sallanır ve sabitlenebilir karyola beşik mi? Sabit büyüyen yatak mı? Hangisini tercih ettiniz hanımlar? Niçin? Lütfen kullanıp memnun kalanlar cecaplayın. Çok kararsız kaldım. İlk zamanlar kullanak için minik sallanır beşik aldım, odasına ne alacağımı bilmiyorum.😵
Sivasgelini Deletedmom00260 büyüyen beşikle burdaki tavsiyeler üzerine park yatak aldım anne yanı veya sepet beşik yerine ancak park beşikde direk yatırmak çöm sağlıklı olmıcak gibi geldi bize çünkü yatak kısmı aşırı sert bir zemin en oluru reflü yatağına koyup park beşiğe koymak diye düşündük sonra kuzenimin anne yanı beşiği vardı onu almaya karar verdim park beşiği daha büyüdüğünde kullanmayı düşünüyorum oyun amaçlı büyüyen beşiğimizde kendi odasında
Sghslove Deletedmom00260 ben çilek mobilyadan büyüyen beşik aldım. Sallananı bıngıldak gelişmediği için önermiyorlar bebeği olabildiğince sallamayın diyorlar. Park beşik çok kullanışlı fakat her tarafı kumaş olduğundan temizliği zor kolay silinmez gibi geldi. Hem kullanışlı hemde çekmeceli filan hoşuma gitti büyüyen beşik tercih ettim
Deletedmom00260 Sghslove Ben de çilekten bakmıştım birkaç model, ayın 18 ine kadar da indirim var. Haftasonu gidip tekrar bakacağım. Park yatak benim de içime çok sinmiyor sırf portatif olmasından dolayı bir ara düşündüm almayı ama vazgeçtim.
Sghslove Deletedmom00260 park yatak kullanım olarak evet kolay kullanışlı ama işte temizliği vs bi de ben hep çilek mobilyanın sayfasına baktım beğendim direk ☺️ Hiç tereddüt etmedim o yüzden. Geldi kuruldu hatta 36+1 olduk içinde bebeğimi gördüğüm günleri hayal edip duruyorum 💕🙏🏻
Deletedmom00260 Sghslove hangi modeli tercih ettiniz? Şu an indirimde olanlar var. Daha sonra ayak kısmı çalışma masasına dönüşen büyüyen yatak var beyaz renkli. Benim de bu hoşuma gitti. Gardrobu önceden almıştık beyaz. İkisi ancak uyacak. Bu arada çileğin cibinliğini aldınız mı? O da çok şık duruyor yatakta.
Sghslove Deletedmom00260 mocha serisinden aldım ben ama beyazlarda baby cotton da güzel ☺️ Cibinlik almadım eşim istemedi ama uyku seti aldım koruma minderi filan her şeyi var içinde diye.