HazelSeren Kızlar banada nasip oldu yazmak erken olsada sızlerle hıkayemı paylasmak ıstıyorum Bugun doktor kontrolum var dıye hastaneye gelmıştım oysa kı sabah uyandıgımda kanamam vardı bıraz ama devam eden degıl sonra kalktım kahvaltımı yaptım duşumu aldım ve kontrol için hastane yoluna koyulduk Nst de bebegın kalp atışlarının hızlı oldugunu farkettıler doktorun odasına gectıgımde ıse ultrosonla kontrolde bebege gıden kalp akışının az oldugunu ve rıske atılmaması gerektıgını söyledı doktorum baska doktoru cagırıp onaylayarak sonra benım yatısım yapıldı ve sezaryana alındım akşam üstü 16.30 da dünyaya geldı minik paşam suan durumu cok şükür ıyı nefes sorununuz var yogun bakımda dualarınızı beklıyorum herkesı allah bır avazda kurtarsın kızlar ♥️
Duuyguum HazelSeren allah güç kuvvet sabır versin canm her ikinize de inşallah hareketleri nasıldı peki bebeğinin normal miydi hareketli miydi azmıydı ı
ESMERKADIN Elmiramm HazelSeren canım benim hiç üzülme küvezde diye bende 36 haftalık doğum yaptım çok şükür kızım küvezde 10 gün kaldı şimdi yanımda gayet iyi sende sağlıkla toplan bebeğinle ilgilen inşallah
Nuraslanklc Allahım analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah gözünüz aydın olsun 🥰 oğluşunada Rabbim tez vakitte şifa versin sağlıcakla dönün evinize hayırlı olsun
Nuranburak HazelSeren Allah biran önce bebeğinizle kavuştursun inşallah benimde erk En doğum ihtimali yüksek dua ediyorum 36 haftalık olsa diye hiç Istemiyorum kuvezde kalmasını ama 36 hafta olmasida yetmiyor demek
Kubosss HazelSeren canım Allah kavuştursun öncelikle 🙏🏽 Nstde kaç çıkıyodu bebeğin kalp atışları fark ettin mi ? Benim nstde biraz yüksekti bişey yok deyip yolladı devletteki doktor da ondan soruyorum