Raziye26 Bernadmrk ben de aynıyım tuzlu şeyler yememe rağmen su içmek aklıma bile gelmiyor midemde almıyor
ecekohen ben de kendimi içmek için çok zorluyorum ama başarılı olamıyorum, en fazla 1.5-2 lt içebiliyorum. bir de malum tuvaleti mesken ediniyoruz su içtikçe, çalışırken çok çok tuvalete gidiyorum, gebeliğim de işyerinde bilinmiyor, biraz çekinmeye başladım insanlardan
Merbur Cansucapar günlük 3.5 4 litre içiyorum hatta artık kendimi durduramiyorum doktoruma soledim tahlillerimi yeniliyor 32+2 günlüğüm şu içmekten yhmek yiyemiyorum
Natlus Cansucapar normaldede su tuketen biri olarak hamileligimdede hc zorlanmiyorum gece gunduz demeden 5 ltryi rahat gecyor ama lavabodan cikamiyoruz. Su olmazza olmazim 👍
Minnosizmmm Cansucapar yok canım tanışmıyoruz çapar soyadını görünce merak ettim sadece bende karataşlıyımda ondan sordum😊 rahatsız ettiysem kusura bakma ama
Merryyyy Ben 2 litre fln iciyorum blki daha fazla da icerim ama ictikce tuvalete zor yetisiyorum bi yudum icsemde hmen tuvalete cikiyorum oyuzden cok icmiyorm nasil olsa hemen cikiyo anlamadm bnde 👀