Mrysen Kızlar 5 haftalık hamileyim Demir ilacı kullanıyorum ishal oldum ve dışkı rengim siyah sizde de böyle olan var mı ?
Bebiskomm Mrysen doktorunuza sormuyor musunz bunları? Naber diyip cıkıyor musunuz? Hergun burda bu muhabbet var
Mrysen Bebiskomm canım çalıştığım için bakamıyorum haliyle gece vakit bulduğumda okumaya çalısıyorum soruma cevap istiyorum yargı değil
Mrysen Canım ben senin gibi aylak değilim fikir sahibi değilsen yorum da yazma insanları sinir etmekten başka bir işe yaramıyorsunuz
Cemunire Mrysen malesef ki öyle. Ben de ilk karşılaştığımda çok korkmuştum sorun falan mı var diye ama ilaçtan kaynaklı olduğunu söyledi doktorum. Sen de hiç endişelenme normal bi durum yani
Mrysen Bebiskomm tatlım daha yeni oldum zaten annem hemşire benim sordum ona ailecek sağlıkçıyız çok şükür ben sadece diğer hamile olanlarda da bu problem var mı merak ediyorum anladın??
Susu91 Çok normal internette kullanmadan önce yorumları okumuştum ben de herkes aynı durumdan bahsediyordu başıma gelince çok şaşırmadım şahsen normalmiş yani korkma :)