sahibe 19 haftaligiz arada sanki karnimda tas varmis gibi sert birsey var bu bebek olamaz galiba batiyo sanki boyle olan varmi
Cemre20 sahibe aynı haftadayız benimde karnım sertleşiyor doktora sordum öyle bişey olduğunda yat dinlen hiç bişey yapma dedi dayanılmaz ağrıların olursa gel dedi bide bu sert olduğu dönemlerde kesinlikle ilişkiden uzak durun dedi
anapanda12 Bu durumu doktorunuza anlatın, rahim doğum için 20li haftalardan sonra ara ara 30 saniye veya 1dk olmak üzere kasılabilir, yani sertlrşip sancılanabilir. Doktorunuza bunu belirtin o daha iyi cevap verir
sonsuzlukk 16 haftalığım bende de özellikle sağ tarafta oluyo. Doktora söyledim anlam veremedi. Magnezyum alıyorum ama yine de gün içinde arada oluyo ağrıyla birlikte. Sizin doktorunuz ne diyecek bakalım. Haberleşelim
Aysse-03 kubra6495 bende 19+1 kramplar özellikle kuyruk sokumunda bir Ağrı giriyor ayağa kalktığımda veya eğildiğimde kitleniyorum rahim duvarları genişlediği içinmiş doktoruma sordum doğuma kadar olur dedi
kubra6495 Aysse-03 o zaman şükür bi sorun yok böyle bide göğsümün altına bıçak saplanır gibi oluyo iki tarafta da
kubra6495 sahibe yok daha 30kasımda randvm çok aşırı şiddetli olmadığı için de doktorumu aramym dedim
sahibe kubra6495 hemsireye sordum utrasyondan bakilmasi lazimnnormal diyemem dedi randevumada v ar napsam acaba kararsizim
sahibe kubra6495 doktorumun numarasi yok ama saglik ocagindaki hemsireye sordum utrasyona bakmadan bisey diyemwyiz dedi