hilal_yener Kızlar en çok neyin kokusu aldığınızda kuscak gibi oluyorsunuz ? Normalde kusma bulantınız varmı ? Benim yok kusma bulantım ama ayak kokusundan feci midem bulanıyor bide sabahları aç olduğum zaman öğürtü geliyor sizde nasıl 12+1 haftalık hamileyim
Aras_ve_Annesi1914 hilal_yener hiç kusmadım canım 27 haftalığım ama bulaşık makinesi kokusuna midem ağzıma geliyor özellikle makine doluysa şükür ona rağmen kusmadım hiç
Sultanylmz hilal_yener kavrulmuş salça ve sogan kızartma yağı kokusu sıcak ekmk kokusu deterjan kokuları sigara ve türk kahvesinin kokusu eşim tiryaki ikisinede kokusu gldimi bn öğürüyorum oda garibim kahveyi çok sevmesine rağmen istemiyor artk Bnden 8+4 günlük hamileyim
hilal_yener Aras_ve_Annesi1914 hahah kötü bi durum oğlunuz var sanırım arasmı koydunuz ismini bende oğlum olursa eşim aras istiyor 🙏🏻🙏🏻
Aras_ve_Annesi1914 hilal_yener evet canım oğlumuzu bekliyoruz Aras koyduk sonradan altayı da ekledik Aras Altay oldu 🙂 hayırlısı olsun canım inşallah oğlun olur koyarsın sende içinde kalmaz 🥰
Ask_H hilal_yener 14 haftaya kadar yaşadım bunu bende kokular öyle kötü geliyordu güzel kokuya bile tahammülüm olmadj 15. Haftaya girdim geçti şurda bir kaç gündür rahatım canım geçer seninkide
Nrmn_Trn hilal_yener sabahları kalkmadan tuzlu kraker yenince mideyi bastırıyormuş bilginiz olsun. Bende 12. haftadayim 1 haftadır koku hassasiyeti başladı. Bu akşam evdekilere peynirli cips yedirmedim yanımda o malum kokuyu anımsattığı için. Allah hepimize kolaylık versin.
Steacher hilal_yener en çok omodan, yumoştan, mutfağın kokusundan, apartmanda bizim katın kokusundan(başka katlar çok güzel kokuyor gibi geliyordu) erkek parfümlerinden tiksinmiştim. Hepsi geçti hala omo dan tiksiniyorum doğumuma bir ay var yani 🤦🏻♀️