Merve9335 alchn 35+3 uyuyamama mide yanması arada giren sancılar 🤷🏼♀️ Böyle böyle idare ediyoruz.34+6 da 2800dü bebeğim
tbakyavtr alchn 35+5 günlüğüz 2578 gr 47 cm oğlum mide yanmaları ara ara giren sancılar bel ve bacak ağrıları dışında mükemmeliz 😂
Steacher alchn 35+1 🌸 en son 2300 dü 34. Haftada minnoşum, şimdi ne oldu bilmiyorum yaramaz kızım 😊 heyecanla bekliyoruz bir yandan da son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz en değişiği de doğum yapınca ondan ayrılacağım diye üzülüyorum 😥
Sevalersin 36 haftalığız, çatı kısmında felaket sızı var onun dışında hafif hafif bel ağrıları yaşıyorum ama çatı sızısı kadar can alıcı değil. 34 haftalıkken kilomuz 2300 civarıydı yarın son kontrolümüz bakalım ne kadar oldu benim limonuuum 🍋🤗💋
Biyolog 35+4um dun gittik 47 cm 2650kg. Herşey normal baş aşağı pozisyonda. Artık her hafta çağırıyor muayeneye, bugün ilk kez nst ye baglandım adet sancısı gibi sandık vardı 2 gündür, normal cıktı olabilir artık doğum a az kaldı dedi ve magnezyum verdi.🤲 allah yardımcımız olsun