Baby_ Kızlaar biz 28+1 olduk. bebeklerin ağırlığı elbette değişiyor hiç biri aynı değil. Fakat sizlerinkileri okuduğumda hepinizin ortalama olarak aynı benımki düşük. İster istemez canım sıkılıyor besleyemiyomuyum çocuğumu diye. Önerileriniz var mı ? Neyi daha çok yemem gerektiği ya da destekleme falan ?
ozlemagcaa Baby_ Valla kasar çok iyi kilo aldırıyor çerez gibi al televizyon karşısında ye etrafimdakilerde çok denedi aldırıyor yani gerçekten tereyağından da alıyor Muz ye ceviz kasar et tüket süt iç
Szeys Baby_ Kaşar, muz, süt, yumurta, kuruyemiş, şekeriniz yoksa pekmez olabilir. Bunlar kilo aldırıyormuş. Kiloya da pek takılmamak lazım aslında ama işte insan ister istemez bi düşünüyo🙄
Evrmpk Medine hurması yemeni tavsiye ederim başka bir şey yemesen bile bebeğin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor hemde Doğumu kolaylaştırıyor 🤗 Ben şu an yiyorum kardeşim de sürekli olarak tüketmişti maşaallh çok da kolay Doğum yaptı 😄
anapanda12 Burdan okumuştum bebek anne babanın kilo ortalasında doğarmış genelde diye, açıkcası ben 2.5 kiloluk bebekmişim oğlum 3.100kg doğdu. Babasıyla aynı yani. Hamileyken en çok, ceviz içi sade maden suyu müsli gevrek pekmez bebe büskivisi dondurma mercimek çorbası muz kaşar peynir süt fındık badem yoğurt vs tüketmeye özen gösterdim faydasını gördüm. Kiloya çok takılmamak gerekiyor, 2.5 kiloluk bebek yanında benimki kilolu geliyordu, 3.5 , 4 hatta 5 kilo doğuranları duyunca zayıf doğurmuşum diye düşünmeden duramıyordum. Başkalarıyla kıyasladıkça bebeğin zayıf gelir gözüne. Sağlıkla gelsinler inşaAllah gerisi önemli değil bence👶🏻 sağlıkla huzurla kucaklarsınız inşaAllah