zelis63 Minnosannesi0 canm zaten fazla kilo almanın bebeğe hiç faydası olmuyor ki zayf olan insanların bebek kiloları daha iyi gördüğüm kadarıyla
FilizAslan Minnosannesi0 35 haftalık dogum yaptım 32 hafta uyumluydu hamılelıgmde toplam 26 kılo aldım kızım 2120 gram dogdu :)
Pnrecc FilizAslan bize de doktorumuz 36 ya kadar anca gider dedi bende ater damar tek oldugundan bebeğin gelişimi biraz geç oluyor sağlıkla gelsinlerde sonradan kilo alırlar 🙏
FilizAslan Minnosannesi0 evet ama dogm sırasında doktor kafasını kesti bence ondan yatırdılar cunku solunum vs hıc bir sıkıntısı yoktu 10 gün yattı. Emme ve solunmda skntı yoksa kılosuda cok dusk olmazsa almıyolar zaten kuveze
FilizAslan Minnosannesi0 suan cok skur iyiyz yasıtlarını coktan yakaladı ama ıste dogmdan ız kaldı kafasnda :(
shsn Minnosannesi0 ahahahaha aynı ben kardeş. benmde bebek 2 kg ben aldm 22 kilo :) hatta eşime doğumda gidicek diyorum nereye gidecek bebek değilki sen kendni besliyorsn dye dalga geçiyor :)
Minnosannesi0 shsn ahahahahah neyse ki benim eşimde kilo alıyor bana laf atamıyor 🤣🤣🤣🤣 çocuk çıkacak 3 kilo bize kalacak 30 kilo 🤣
Pnrecc Minnosannesi0 bizim de 31+4 dün kontorldeydik bebiş 1250 gr 🙁 boy 40 cm önemli olan sağlıkla gelmeleri merak etme gelişir daha var sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Minnosannesi0 Pnrecc üzülme birşey olmaz bizim bebekler minyon kuzum çıtı pıtı olacaklar hem zayıf bebekler doğunca kendini daha çabuk topluyor önemli olan haftalarında gelip ciğer gelişimini tamamlamış olmaları 🙏🏻
Pnrecc Minnosannesi0 savaşçı prensesler mücadeleci olacaklar anlaşıldı 🙏🥰 rabbim hepimizin bebeğini saglikla kucagimiza almayı nasip etsin 🤗
Nurcan6148 Minnosannesi0 Benimde gecen hafta 32.haftamda bebisim 1450 geldi.Ben 8 kilo aldim.Benimde minik kizim.Eger duzenli kilo aliyorsa bir problem yok dedi doktor ama benimde icim icimi yiyor kucuk diye.Haftaya tekrar kontrolum var bakalim.nasil cikacak bu sefer
feyza_34 Minnosannesi0 31+1 haftalığız oğluşum iki hafta önce 1.850 kiloydu bnde bu zamana kadar 10 kilo aldım ☺