Sedaabdullah snasulu gebelik icinmi basladiniz bende baslamak istiyorm adetliykenmi sonrami basladiniz bilgi verirmisiniz
gulsahygt07 snasulu dr a danışmalısınız bende yaptım ve doktorum çok kızdı kızdığı kadar da vardı polip oluştu rahmimde
snasulu Sedaabdullah evet canm gebelik için.adet bittikten 2 gün sonra başladım.bugün 4. Gün bitti.ovülasyona başlicam işte.yumurtlamayı yakalayınca bırakcam.çok araştırdım çok hamile kalan varmış bu kürle
aysnr_ygt_29 Sedaabdullah Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyesine göre yapmalısın bence. Bende yaptım faydasını gördüm.
Sedaabdullah snasulu anladim bende 3 yıldır deniyorum fakat olmuyor aciklanamayan infertilite var anlamadm olmuyor bi sebeb yokken adetime 4 gun var olursam sogan kürü yapicam insallah güzel sonuc alirim
snasulu Loya06 Loya06 en son Klomen verdi bana.sonra ne gel dedi ne bi şey.yumurta takibi yapmadık.bir daha da gitmedim .doğal yolları araştırdım.bu da olmazsa rahim filmi çektircem
nurcnbglr Eğer gebelik için yapıyorsan adet bitiminden 2 gün sonra başla Ve 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına iç bir soğanı dörde bölüp kaynamış suda 5 dakika kaynat Ve içerken de ılıktan biraz sıcak olsun (benim tavsiyem )!🥰 rabbim hayırlısını versin insAllah 🤲🏻
snasulu nurcnbglr aynen öyle yapıyorum.saraçoğlu da aynen böyle tarif ediyor.inşallah rabbim güzel sonuçlandırır🙏🏽
Loya06 Ysmandriuta ilginç benim her gittiğim doktor önce doktora danışmak lazım siz ne yapıyorsunuz diye azarlamıltı beni ki bu soğan kürü sayesinde küst oluşanlarda var başta da ben
nurcnbglr snasulu olur insAllah sen kafana takma sen Allah’a bırak ama tedbirini de al insAllah şifa olur sağlıcakla yavrularımızın olmasını nasip eder rabbim insAllah 🤲🏻
snasulu aysnr_ygt_29 evet onun bütün videolarını seyrettim.bunca zaman nasıl görmemişim hayret ediyorum
Ysmandriuta Loya06 bende doktora gitmiştim 3 cm kist vardı soğan kürünü uyguladım sonra kontrole gittim kist kaybolmuştu demeli kişiden kişiye değişiyor
snasulu Loya06 aksine bu kür hem gebelik hem kist için vs birebir iyi gelen bir kür.çikolata kisti olup doktorun verdiği ilacı kullanmayıp soğan Kürüyle atan bi kullanıcının yorumunu da okudum hatta 2 gün önce falan.sende niye öyle tesir etti acaba 🤷🏻♀️
Ysmandriuta Hamile kalmak için ilişkiye girmeden önce sütlü maydonoz buharını da yap canım💐 inşaAllah Annelik duygusunu isteyen her bayan Tatar