Elif04 Kızlar ben ikili testi yaptırmak istemiyorum acaba zorunlu mu ve kaçıncı hafta da yaptırılır. Yaptırmasam bir sakıncası olur mu?
Seren-61 Elif04 2 li taramada ense kalınlıgıma bakılıyo önemli yaptrmadan geçme sakın ve 3 lü 4 lü taramalarda bütü her yerine bakıyolar saglıklı mı otistik mi degil mi diye mutlaka yaptırmalısın.
Marinedeniz Bence yaptirmalisin bebek icin onemli sadece Kan vericeksin sonucta neden yaptirmak istemiyorsunuz ki ?
Elif04 Marinedeniz yaptırmak istemiyorum çevremde duydum bazen doktorlar sonuç iyi çıksada korkutuyor lar anlamıyorlar diye
Marinedeniz Elif04 ama yaptirmadan bilemezsin sonucta bebeginin saglikli olup olmadgni ogrenmek istemiyor musun
BeybininAnasi 12-14 haftaları arasında yapılıyor. Kan alınıyor ve ultrasona giriliyor. Ben yaptırmadım. Çünkü riskli de çıksa risksiz de çıksa aldırmayı düşünmüyordum. Down sendromu riski değerlendiriliyor. Yani kalıtsal bir hastalık, tedavisi yok. %70 doğruluğu var. Tamamen size kalmış bir şey.
mugge123 Marinedeniz eger aldiracaksaniz yaptirin aldirmicaksaniz bi mantigi yok daha cok hamileligi mahfeden bisey diye dusunuyorum negatif enerji ile ve cogu zaman yanlis da cikabiliyornsonuc