esideger Yoğun geçen mide bulantım ve kusmalarımdan sonra 3 gün hastanede yattım. Hastaneye yatmadan 2 gün önce karın bölgemde kırmızı kabarcıklar oluştu, şuan karın çevremde göğüs altımda ve belimde kırmızı kabarcıklar oluşmuş. Bu olayı yaşayan var mı?
ipekveannesi esideger çevremde 3 kişide söylediğin şekilde oldu acilde salgın olduğu söylenmiş ve antibiyotik tedavisine başlamış doktor. 1 hafta falan süreceğini bulaşıcı olduğunu söylemiş
Kbrashnn Kaşıntı ile birlikte banada olmuştu ben cildiyeye gitmiştim bi ilaç verdi onu kullandım zamanla geçti.
Kbrashnn Hayır sadece kaşınıyordu, birde bol nemlendirici kullan. Hatta kabarcık dışında leke tarzı bişeyde çıkmıştı bende hepsi zamanla geçiyor normal yani 👍🏻 Ama sen yinede doktoruna bi sor
EbSa Bende 10+2 yim ve bu zamana kadar görmediğim küçük küçük sivilciler çıktı sırtımda birde hatır hutur tatlı tatlı kaşınıyor herkese kaşıttırıyorum 😂 şaştım kaldım doktora gidince sorucam inşaallah geçer bir yandan sinirlerim bozuluyor 🥺
esideger Bugün cildiyeye gittim, hamilelikte görülen bi olaymış, nemlendirici sür dedi 2-3 ay içinde geçicek ded önemli bi durum değilmiş kızlar. Kese kullanıyorsan bırak dedi yumuşak duş al dedi