Rukiye1006 Kizlar merhaba 6+3 haftalık hamileyim internette vs gezinirken özellikle karşıma yılan fotoğrafı ayı fotoğrafı gibi birşey çıktığında çevremdekiler sakin onlara bakma gibi şeyler söylüyorlar . Bunun nedeni nedir bilen var mı batıl inanç mi yapılmaması gereken başka neler var . Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen 🙄
Bebiskomm Rukiye1006 neden sakıncalı olsun. Ayı da yılan da Allahın yarattıgı canlı. Ben ikisini de cok severim. Bnce ayı ve yılan bunları diyenlerden korkar yuzlerine bakmaya
defne55 Rukiye1006 ben eşimle beraber yılan öldürdüm eşim öldürdü ben kameraya çektim hiç bisey de olmadı allahın izniyle 😂😂😂😂 dinleme boş insanları
Papatyanna İnsan görünümlü yılanlardan uzak dur yeter bence 😊 bana da çok diyorlar tamam deyip geçiyorum. Üstte arkadaşın dediği gibi oda Allah'ın yarattığı bir canlı yani. Niye bakmayasin.
Belindaa Rukiye1006 haydaaaa 😂 Niye bakılmazmış kem gözlü canlılarmıymış🙆♀️🤦♀️ Aman yarabbi neler duyacağım daha 🙆♀️
Rukiye1006 Ayıya bakma çocuk onun gibi kıllı olur yılana bakılmaz yılan dili gibi çocuğun dili hep dışarda gezer vs. Nedendir böyle denmesi bilinmez ama ilk gebeliğim çok bilgisizim sizlere sorayım dedim 😂
Beyzaalya Rukiye1006 ama kızım sürekli dili dışarda onun sebeb-i de babası sağ olsun 😡😡onu alıştırmış yavaş yavaş artık çıkarmıyor o dili 😂😂😂😂
Rukiye1006 Hamileyken gece vakti aynaya çok bakma diyorlar . Yatak odam komple ayna benim napacam aynaları mi parçalayacam şimdi 😂😂
Fikret_kayra Karnımdaki aklımda deyip bakabilirmissin halam da öyle derdi hurafe tabi cnm takılma öyle şeylere.😂😂
Beyzaalya Rukiye1006 ben hamileyken belgesel izliyordum ne yani bakarsam kızım yılana mi benzer yada ayıya mı 😂😂😂😂😂😃😃sene 2019 canım boşver söyleyenleri kızım doğdu ayıya da benzemiyor aslanada😂😂😂😂😂😂😂😂