Sezenkkurt Merhaba🤗 benim kızım Allah nasip ederse her iki tarafında ilk torunu olacak 😊🐣Şimdiden nasıl beşik İstiyorsun falan diye soruyorlar annemler. Ama hiç tecrübem yok 🙄 Hem de hiçbir konuda 😢Anlayacağınız cevap veremiyorum.. Nasıl bir beşik seçmeliyim acaba nasıl oda yapmalıyım kızıma🤔🤔🤔 Ben Memurum. Orman İşletmenin lojmanlarında oturuyorum. Bina eski olsa da yepyeni oldu ev tadilat yapıldı. Kızıma da güzel bir oda yapmak istiyorum ama evim bayağı küçük 🙄 açık mutfak yani salonla birleşik kızıma minnoş bir oda bir de yatak odası var düşüncelerinizi alayım🐣🐣🐣😋🧚♀️
Tugbaztrk Sezenkkurt çilek markasına bi bak canım her zevke uyucak seyler var. Ben ordan beşik dolap aldım. Ürün kalitesi güzeldi. Odanın boyutuna gore secebilirsin benim odama büyüyen beşik sıgmıyo ama büyüyen besık modelleri de güzeldi
shrbrk bende karar veremedim. 2sene sonra tayinndurumu var. oda yapsam mi yapmasam mi 🤦♀️ eger zun sure kaliciysaniz oda yapin.duurmunuz müsaitse. ben cilek mobilyaya bayiliyorum. olmazsa heyner besikle bir dolap idare edicem 2sene. heyner beşiği yatak odamda tutsam büyüyünce odasina taşısam büyük beşik sonucta. kuzucum kendin biliyorsun durumunu. benim fikirlrim bunlar mesela.