Merve612506 evet araştırmadım çünkü düşünmüyordum da, doktor beni ısrar ederek ikna etti. Çünkü 29 ekimdi ve tatildi saat 17:00 olmuştu bi türlü açılma hızlanmıyodu, sanırım bir an önce eve gitmek istedi. Ama yazdıklarım komik geldiyse senin espiri anlayışının düzeyini gösterir. Çünkü bizim örfümüzde de dinimizde de başkalarının çektiği acıyla dalga geçmek eğlenmek yoktur. Üstelik cehalette en üst level olduğun epiduralde belden aşağı uyuşturulduğunu söylemenden belli. Çünkü sezaryenlerde uyuşturuluyo sadece, epiduralli normal doğumda yürüyebiliyo insanlar. Sadece sancıyı azaltan açılmayı hızlandıran bi anestezi şekli bu narkoz değil. Belli ki instagram eğitimli bi klavye kahramanısın. Ha bu arada narkoz alerjim de varmış benim apandisitim patladığında acil ameliyata alınmıştım ve narkozdan taşikardi geçirmiştim. Yani ilk ölümden dönüşüm de değil ilk doğumum da değil. İlk bebeğimi gayet normal doğurmuştum hem de sadece üç ıkınmada. Ikınmanın da ne olduğunu biliyorum. His kaybı dediğim bambaşka bir şey yaşamadan anlayamazsın. Umarım Allah kimseye yaşatmaz, sana bile yaşatmaz. Çünkü ben gerçekten üzülürüm içimde insan sevgisi var. Ha bu arada tuvalet düzenim harikadır. Çok su içtiğimden mütevellit hiç kabızlık yaşamadım. Patır patır yapabiliyorum istersen foto atarım.