Suradamar Yprkk65 15+5teyim hiç kilo almadım ikinci ayda çok halsizdim iştahım da yoktu bir kilo verdim sonraki ay aldım o kiloyu şuan sabitim ilerdeki aylarda alırım heralde bende.
MrvTp92 51 kilo ile başladım 14 Haftalık olduk daha kilo almadım. Bulantı kusma olduğu için 47 kiloya düştüm. Ne zaman almaya başlıcam bilmiyorum çok yiyemiyorum malesef.
Hatice-aydn Yarın 13 hafta oluyoruz nasipse en son kontrolümde ( 30 ekim) 700 gr almıştım umarım böyle gider bende çok hızlı kilo alan biriyim ekmeği hamur işini abur cuburu kısıtlayın yeyin ama aşırıya kaçmayın kontrollü yeyin 2. Gebeliğim ilk gebelikte 30 kilo almıştım şimdide çok alırım diye korkuyorum açıkcası
Yprkk65 Ya bende bi anda aldım nasıl olduysa kendimi şiş hissediyorum 😢 çok moralim bozuldu bu duruma
s_koc Yprkk65 ben henüz 12+4 olmama rağmen 4 kilo aldım. Doktora sordum ödem kaynaklı olabilir dedi. 🧐
s_koc Yprkk65 evet eğer ki çok ekstra kalori alımınız yoksa sizin de öyle olabilir. Benim daha şimdiden pantolonlar etekler hiç bir şeyim olmamaya başladı. Doktor doğumla o ödem gidecek kilo değildir dedi. Öyle oldugunu umuyorum ben de🙏🏻😂
Dibeee Ben daha 7 haftalık ta 3 kilo aldım ama bu aralar midem bulanıyor yiyemiyorum 1 hamileliğimde de 5 aya kadar 5 kilo almıstım dogumda 25 kiloyla gittim ama dogunca hemen verdim