354425 Bugün doktora gittim 37 haftalığım 2900 dedi kilosuna ama düşük dedi şaşırdım bende haftaya 21 sezaryan günü verdi ama kesin deil dedi 😞😞
Cigdem1987 354425 bende birkac saat once doktordan geldim. 36+3uz 3200gr kadar suan. Nst de sancilarim fazla cikti, sancilari azaltmak icin hap verdiler bir de, bir de ciger gelistirici igne oldum. Doktorum 1haftaya gelir bu bebek dedi, hala şoktayım şuan 😱
Mucizem_06 354425 bizimde sizin gbi basta bnde problem yapıyordum ama Artık yapmıyorum sade takmayın doktroum altında Da olur üstünde de dedi neden problem yapıyorsun kiloyu sonuçta her bebeğin genetiği farkli dedi düşününce mantıklı geldi bnde artik problem yapmiyoeum
Gozdearslaner Gayet guzel kılosu canım 2800 dogan bebekler dolu nasıl saglıklılar hemde.hıc kotu bısey getırme aklına daha mınık bebekler hayata tutunuyo.ki senın haftan bebegın kılosu cok guzel.rabbım kucagına almayı nasıp etsın saglıklı bı sekılde kılo alır o sonra hıc dusunme onu 😊
Ruqeyyam_2018 354425 ben 35+5 de doğum yapdım 2500. 5 gün kuvezde kaldı oda erken olduğu için birde fizoloji sarılık geçirdiyi için şimdi 1 yaşı var mAşAllah çok güzəlde bebek. Kilosuna fikir vermeyin. Zaten kiloyu doğurmadan bilemiyoruz o sonuçlar ultrasonla yanlış oluyorr kendimden biliyorum. Bana dokdor ultarsonla baktı küçük dedi 300 gram büyük oldu