Feba Folikasiti ne zaman bırakmak gerekiyo ben şuan 15.haftadayım Bide bu şeker yüklemeleri ne zaman yapılıyo Veya şöyle sorayım önmzdeki aylarda beni hangi testler bekliyor ☺️ Hftasnu cinsyetni ögrencm nasipse inş gösterir kendni. İçime hep erkek doğuyo bu algı doğru mu ne hissederse anne o oluyomuş ☺️
Mervemm Feba canjm ben 11 haftada biraktim folik asit vitamine basladim seker yuklemesi bende henuz yapmamışım 13+4 hamileyim
Mervemm Feba ben ilk gebeligimde kiz hisstim hatta ruyamda bile gördüm herks rüya tersi olur dedi ama olmadi
Kubradem Feba gebelik boyunca rutin olarak kan ve idrar tahlili var. Ikili test 3lu test Detaylı ultrason Şeker tarama testi Son haftalarda bi kaç tahlil test daha var. Değerlerine göre kullanacağın ilaçlar da Folikasit D vitamini Magnezyum Omega 3
Edaa3595 Feba 12. Haftada bırakmıştım folik asiti doktorum vitamine devam ettirdi halada kullanıyorum şeker yüklemesi sanırım 24 28 haftalarda yapılıyor canım ben de erkek hissetmiştim hep ama 17. Haftamızda kızım olacağını öğrendim şuan 31 haftalığız değişmedi cinsiyet değişmezde heralde artık 🙏🏻🙈
Feba Mervemm vitaminler kilo aldırdı mı sana ? Ben çok takıyorum kafama daha 15 haftalığım 5 kilo aldım ve bundan sonraki aylar daha hızlı alıcam :((
Bsye16 Tetanoz aşısının ilk dozunu vuracaklar 18. haftayla 20. arasında yapiliyo şeker yüklemesi de 24 ve 28.hafta aralarında yapiliyo yani benim öyle olmuştu
Feba Bsye16 bu şeker yüklemesi bildiğimiz şerbet mi ne kadar içiriyorlar midem bulanabilir benim zaten şekerle aram yok
Mervemm Feba valla vitamin bilmem ama ben 13 haftaligim 4 kilo aldim hicte takmiyorum saglikli bir gebeliğim olsunda devami kolay veririm ben o kiloları. Tek hedefim bu. Çünkü 2 kaybim var ve benim odaklanmam gereken bir bebegim var karbonhitrat azalırım hep proteinli yiyecekler tercih ederim. Takma bence gider o kilolar
Bsye16 Feba glikoz şurubu yani şekerli su aç karnına iciyosun 1 saat bekliyorsun sonra kan aliyolar senden bu kadar canım
Feba Edaa3595 yaa bnm korkum o erkek diyipde snralarda koz ckması beya tam tersi 😂 ona göre hazrlk yapıorz cnkü. Cok geç ögrenmssn kızlar hep böle gec mi ögrenilio erkekler 11.hftada bile belli oluyo. Bn bı hftasnu ögreblrmyim acaba cnsiyetni
Edaa3595 Feba valla canım ben hiç sormadım doktoruma hep onun demesini bekledim cinsiyeti 17. Hafta önce gördüysede netleştikten sınra söylemeyi tercih etti sanırım bnde merakımı yendim ve sormadım doktorum diyene kadar :)
Edaa3595 Feba valla canım ben hiç sormadım doktoruma hep onun demesini bekledim cinsiyeti 17. Hafta önce gördüysede netleştikten sınra söylemeyi tercih etti sanırım bnde merakımı yendim ve sormadım doktorum diyene kadar :)
duyguyilmaz Folik asiti 3.ayda biraktirdi doktorum zaten ilk 3 ay onemli. Ikili tarama 12.haftada temiz cikarsa 3lu ve 4luye gerek duyulmuyo. 20-23 hafta arasi detayli ultrason (fiyat olarak en pahalisi ama bence deger. Ozelde yaklasik yarim saat 45 dk suruyo damarlar vs her sey didik didik inceleniyo. Renkli ultrason goruntusu ve cd veriliyo) 24.hafta seker yuklemesi (ac karnina gidiyosun parmaktan ve damardan kan aliniyo. Sonra asidi kacmis elmali soda tadinda bir kutu icecek iciyosun tadi gayet guzel. Bir saat sonra koldan kan aliniyo, 1 saat sonra 3.kez yine kan aliniyo. Bu evrede kusarsan islem tekrarlanabiliyo. Ama kusulcak bir islem degil gayet basit) Cinsiyet icinse herkes kesin erkek derken ben ruyamda hep kiz bebek gormustum ve kiz cok sukur. Allah gonlune gore versin insallah.
Mervemm duyguyilmaz ay cok saol canim inan ben bilmiyordum bunları ve seker yuklemesi ne zaman yapılacak diye bekliyordum