Kevsergizem Her ay olduğu gibi bu ayda sağlık ocağı genel kontrolüm vardı ve ebemiz fazla kilo aldığımızı söyledi oysaki ben 4 aylık hamileyim ve hiç göbeğim yok çok almışsın diyince şaşırdım açıkçası sizde durumlar nasıl gidiyor kilolar göbekler ne durumda ? ☺️
Iremgokce Kevsergizem hemşirenin göbeğine göre değerlendiriğini sanmıyorum canım sonuçta dirke göbekten kilo almıyosun vücudun heryerine kilo alıyosun önemli olan nerenden aldığın değil toplam kaç kilo aldığın
Gozdearslaner Ben 37 haftalık hamıleyım 38 de sezeryanla dogurucam 17 kılo aldım canım.sen kac kılo aldın ki ben ılk 4 ayda 5 kılo almıstım sonrası daha cok alınıyo 😊
Edanurrr @Kevsergizem yani 4.aya göre bence de çok çünkü sonraki haftalarda iştahın daha da açılacak ama zaten zayıfım kafama takmıyorum dersen sen bilirsin tabiki
minnaginannesi Kevsergizem bence takmayin kafaniza dogumdan sonra verebilirsiniz benim de arkadasim dogum sonuna kadar 22 kilo almisti. Ama uykusuzluk kosusturma az bucukta spor derken dogumdan sonra gidiyo