Babyinlove81 arkadaşlar deli gibi ekşi aşeriyorum çiğ köfte yememek için kendimi zor tutuyorum onu yerine salatalık turşusu fasulye turşusu hatta bütün limon yediğimi bile biliyorum çok canım isterse alıyorum sonra pişman oluyorum 😭👀 ama hiç bir şey çiğ köftenin yerini tutmuyor yazarken bile ağzım sulandı şuan 🤤😋😁😭😭😭
Musru Babyinlove81 bi zararı yok canım can boğazdan 😂gelir 2 haftada bir yerim bende 😂 etsiz olduğu sürece zararı yok
mmeleky Babyinlove81 canım bende hamileliğimin ilk üç ayında hep çiğköfte yedim canım acayip ekşi çekiyodu limonlayıp limonlayıp yedim vala😀şimdi 22+4 haftalık hamileyim şükür iyiyiz etsiz olduğu sürece bi sıkıntı olmuyo diye biliyorum😊
Ones Ben canım istedikçe yiyorum çevremde de hamileyken çiğköfte yiyen çok oldu etsiz olduğu için pimpiriklenmedim yedim gitti 😅
Sinemmdru Babyinlove81 ay yiyorum bişe olmuyo hatta demin bitane götürdüm 😁 etsiz sonuçta marullarını yıkıyorum sadece tekrar ben temizliyorum iyice o kadar yine sen bilirsin tabi
Babyinlove81 İçim rahatladı valla 😋😁😋nette biraz araştırınca korkmuştum yurt dışından gelen bulyonlar tatlandırıcalar kullanıyo vs vs yazıyodu 👀 çiğ köfteyi aldığım yere sorduğumda da nar ekşi yemeyin dedi kendi sattığı halde O yüzden yerken hep tedirgin yiyodum
Elzeminval Babyinlove81 bende çok sık yiyorum elhamdulillah hiç sıkıntı olmuyor bence korkayın yiyin gitsin 😄