Duygubelis Ucfjvukvfk alt bölgene baskı yapıyor ben dönerken hissetmiştim hareketlerinden 32 haftada döndü benimki bugün gittim doktora başı aşağıda hala 37 hafta 4 günlüğüz
Duygu19031903 Ucfjvukvfk kasık ağrısı oluyor ve ben hareketlerini asağıda hissediyordum. Zor yürüyorım. İdrarım geliyo hemen yapmam gerekiuor hayatta tutamam çünkü kafasu ile baskı yapıyor. Hem zor yürüyorum valla 31 haftalığım
Ucfjvukvfk Duygubelis bide canm uzanirken oyle acayip tekmeler atiyor ki rahmime acaba donmusmudur oyle canim yaniyor ki rahmime tekme atinca sanki birsey var rahmimde
Ucfjvukvfk Valla cqnm b3nim heryerime baski yapiyor sertlesme yapiyor bende 35 +3 19 da randevum var merak ediyorum acaba donmusmudur
Duygubelis Ucfjvukvfk benim ki üst sağ tarafımda ayakları yukarı da vuruyor başı aşağıda benimde sürekli wc ihtiyacım oluyor baskı yapıyor sürekli bu aralar inş dönmüştür sizinki de
Cocomarshmallov Benimkinin başı aşağıda kasıklarımda kramp gibi bir ağrı yapıyor özellikle hareket edince sanki her an çıkıcakmış gibi bi baskı var.