sonsuzlukk Kızlar 16 haftalığım 2 haftadır kasıklarımda 15 saniye kadar süren kramp tarzı ağrılarım oluyo arada. Bazen vajina bölgesinde de hissediyorum. Doktoruma söyledim normal dedi bu durumu yaşayan var mı
Mimarhanim sonsuzlukk bende 16.haftadayim ve yaklaşık bir haftadır aynı kramp ağrısını bacaklarımda hissediyorum, o kadar ki ayağa kalkamayacak hale geliyorum. Bana da normal dediler. Bekliyorum bakalım ne zaman geçecek diye.
Eymirinannesi sonsuzlukk merhabalar bende 16.haftadan 19.haftaya kadar adet ağrısı çektim ama normal dedi. Çok şükür kucağımda korkmayın normal demişse
Busraas sonsuzlukk magnezyum takviyesi alman gerekiyor, doktoruna danış istersen. Kramplara ve kasılmalara iyi geliyor, rahatlatıyor. Bana doktorum vermişti hala kullanıyorum
Aysse-03 Merhaba canım Bende cok yaşadım kasıklarımda 16ıncı haftada şimdi 19 haftayım hayla ara ara oluyor gayet normal rahim genişliyor doktorum gayet normal olduğunu söyledi ..
sonsuzlukk Aysse-03. Ne bileyim önceden bi düşük yaşadım korkuyorum o yüzden. Ağrı gibi de değil sanki kramp gibi böyle bıçak saplanır gibi. Değişik bişey. Ağrı girince karnıma dokunamıyorum mesela. 15 saniye sonra geçiyo. Seninde aynı mıydı
Aysse-03 sonsuzlukk bende bir tane düşük yaptım içini rahat Tut ,kasıklarımda hatta kuyruk sokumumda bıçak saplanması gbi kitleniyor kalıyorum anlık sonra geçiyor doktoruma sordum normal doğuma kadar olur rahim kasların gevşediği için Ama sürekli gün içinde seni rahatız edecek kadar bir ağrın oluyorsa doktoruna sor yada git canım bir kontrole
sonsuzlukk Sedaduran. Doktorun ne diyo peki sana. Normal deseler bile insan o acıyı bi kere yaşayınca içinden korku çıkmıyo :(
sonsuzlukk Aysse-03. Açıkçası rahatsız etmiyo o kadar. Hatta doktorum psikolojik diyo. Önceki gebeliğinle kıyaslıyosun diyo. Azcık ağrım olsa tüm algılarımı kapatıp ağrıyı ölçmeye çalışıyorum. İnşallah sağ salim alalım kucağımıza
sonsuzlukk asenur0407. Benimde kuyruk sokumu hatta makat bölgesi vajina bölgesinde de oluyo arada. Demekki bunlar normal. Rahim yukarı çıktığı için. Kimisinin adetleri ağrılı geçer kimisi olduğunu bile anlamaz. Bu hamilelikte öyle sanırım. :)
Busraas sonsuzlukk magnorm kullanıyorum Sabah akşam, bir ara da magnimore plus kullandım o da günde 1 adetti. Aynı zamanda ellerimde falan uyuşma oluyordu, sinir sıkışması vs. Yanında bir de b vitamini takviyesi alıyorum.
sonsuzlukk Sedaduran. Aminn Allah herkesin evladını bağışlasın. Hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah