Sedanur26 Merhaba kızlar 🥰 dün 15+2 de randevum vardı bebeğim bacaklarını açmadığı ve bacaklarının arasında kordon olduğu için cinsiyeti göremedik ama doktorumuz erkek olabilir dedi ben alışverişe başlamak istiyorum değişir mi acaba sonradan başına böyle bişey gelen var mı 😘🥰
Sedanur26 Reyhan2805 sanırım öyle yapmalıyım ama arada kalmak kötü gerçekten nasıl seveceğimi şaşırıyorum 🥰
YusufMirzaAnnesi Sedanur26 30 haftalık bi bebeğim var kızım mı desem oğluşum mu desem bilmeden seviyorum.. En vahimi benimki galiba 😂
YusufMirzaAnnesi Sedanur26 4 ayrı doktor farklı haftalarda kız dedi son kontrolümdeki doktor bu bebeğin cinsiyeti erkek dedi nasıl olurda sana kız dediler demişti. Haftaya randevum var bakalım bu defa cinsiyeti ne olacak 😂
Sedanur26 YusufMirzaAnnesi ay çok güldüm size kusura bakmayın şaka biyana önemli olan sağlık kızda erkekte kabulümüz☺️
Sueda29 Bnm bacak arasını gösterdi ve doktorum yüzde yüz erkek dedi yanılmış olabilirmi acaba 13 2 yim bende
Sedanur26 Sueda29 sana yüzde yüz demiş en azından benimki tahminde bulundu sadece bidahaki kontrolde net söyler ama ☺️
YusufMirzaAnnesi Sedanur26 benim bi oğlum var. Kız çocuğu merakı kaldı içimde 🤦♀️ Sağlıklı olsun gerisi teferruat 🙂
AysennHE YusufMirzaAnnesi elbette ki Allah’ın işi doktorların yanılma payı olabiliyor ama 4 doktorun kız görmesi de ne bilim neyse hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün inşallah🙏