Zuhal1305 Merhabalar, benim bir sorunum var 🙈 yaklaşık 6 hafta 5 günlük bir hamileligim mevcut biraz erken ögrendim 🙈 Şuan okadar midem bulanıyor ki hiç bişey yiyemiyorum devamlı meyve tuzlu kraker ve tuzlu salata yiyorum başka hiç birşey yemiyorum bazı günler bunları bile yemiyorum saatlerce açım ama mide bulantımdan dolayı yiyemiyorum çocuguma ne derecede zarar veriyorum kafama çok takıyorum🙈😔 önerdiginiz birşey varmı
Ayferesin Zuhal1305 canim bende 6 haftalikken migdemin bulantisi basladi bende senin gibi dusundum doktora gittigimde soyledim ilk ucay bebek sen bisey yemesende senin depolarindan besleniyomuss ben 5 kilo vermeme ragmen bebegim cok iyi kilo almisti ve suan nerdeyse 17 haftalik olcam halen bulantim malesef bitmedii insaAllah senin bulantin bir an once caabuk biter🙏
Ponciginannesi_ Zuhal1305 canım benimde 6. Haftada başladı şu an 8. Haftadayım. Bende kendi evimde felaket kusuyorum annem evine çağırdı orada kalıyorum burada daha az kusuyorum 😂 evimdeki buzdolabından nefret ettim. İçindekileri camdan aşağı atmayı bile düşündüğüm oldu 😩 hamilelik herkeste değişik etki yaratıyor 😳
Deletedmom0810 Zuhal1305 ilk üç ay bebek sizin depolarımızdan beslenir ve genelde bulantı kusma yaşayan anneler kilo alamaz aksine kilo verir ve bu çok normal kabul edilir. 17 haftalık oluyoruz yarın ve bu zamana kadar 3 kilo verdim hala zorlanıyorum yemek yemekte doktorum vitamin ve kan ilaçları verdi onları kullanıyorum 🙏🏻 Endişe etmeye gerek yok ama doktoru bilgilendir 🙏🏻
Seren-61 Zuhal1305 bende 10 haftalık hamileyim arada bana da oluyor ama yine de onu çekmek zorunda kalıyoruz ilaç kullanamadıgımız için bişey geçirmiyor. Yine de tuzlu çubuk meyve tüketmeye devam et bence.
Greyy90 Ben şu an 10. Haftamdayım sana tek önerebileceğim şey doktoruna danışıp prilam dr. (Bulantı ilacı) kullanman yoksa ne tuzlu ne tatlı ne yersen ye birazda tabi bünyeyle alakalı kimisi kısa sürede atlatıyor kimi doğurana kadar midesi bulanıyor. Ben bulantım azaldı diye düşünürken ogün gece içmeyi unuttuğum ilaçla gün boyu kustuktan sonra geçmeyi bırak beni ayakta tutan ilaçmış dedim 😃 şükür ilacı alınca yiyip içebiliyorum Onun dışında hiçbir öneri tavsiye tutmadı bende maalesef 🤷🏻♀️
Greyy90 Bu arada bebişin daha küçük kusmanın onu etkileyen bir tarafı yok şu an depondan besleniyor o yemesende alıyor o besinini ☺️ Tabi öyle diye aç da kalma balığını cevizini sütünü eksik etme
Baybgirl Mide bulantın için yemenden vazgeçme seninde bebeğininde beslenmesi gerekiyor kus ama kesinlikle ye ne olursa olsun aç kalma bide salatalık ve ayva iyi geliyor
Zuhal1305 Ponciginannesi_ çok zor gerçekten Allahım tüm hamiş kardeşlerime yardım etsin Annelik ne kutsal🙏🏻❤️
Zuhal1305 Deletedmom0810 çok teşekkür ederim ❤️bu cuma doktorumla buluşacagım 🙏🏻 Mutlaka hatırlatıcam
Zuhal1305 Seren-61 Şu dönem devamlı meyve yiyorum zaten , önerin için çokk teşekkür ederimm❤️🙏🏻☺️ İçimi rahatlattınız hepiniz
Kbr-8086 Ben su an 13 haftalik hamileyim 6. Haftada başladı ve hala devam ediyor mide bulantim ilaç vs kullanabilirsin ama bana o da fayda etmedi merak etme bebek bir şekilde besleniyor endiselene çek bir şey yok dedi doktorum bende cubuk kraker ve naneli sakızla yaşıyorum şu dönemde 😊😊
Zuhal1305 Kbr-8086 🙈 dün ayva yedim inanırmısın sabah uyandıgımda biraz vardı ama her sabahki bulantım yoktu , naneli sakın normal sakız dahi alamıyorum mide bulantısından , çok teşekkür ederim önerin için 🙏🏻❤️
Seren-61 Zuhal1305 bide sakız çiğniyorum ben fena olmuyo bazen iyi geliyo tabi kişiden kişiye değişir.