Denizim ilknuraydin canim kibrit kutusu kadar taze zencefilli dogra icine limon dilimleride koy kaynatip ic ,ben butun kis rahat gecirdim cok sukur , beni hep ayakta tuttu gunde en fazla iki fincan ,gecmis olsun
Mercimek-tanesi ilknuraydin portakal suyu sık bir su bardağı içi ne bir tatli kasigi pekmez üzüm yada keciboynuzu fark etmez kat. Şifa olsun biseyin kalmaz
bilges ilknuraydin bende grıp olmuştum pazartesı cuma gectı ateş yoktu bende çok kırgınlık hafıf boğaz acısı mıde bulantısı bütün akıntısıvs. Bolcaa dinlendim.. Şu içtim çok kendı organık yaptıgım vişne meyve suyu tuzlu ılık su ile gargara. Ve 4 gün içinde sanırım 35 40 tane portakal hem yedım hem sıkıp suyunu ıctım. He birde pekmez cok agır geçirmeden 4 günde atlattm çok şükür tavsıye ederim🤣😘
SibelAlp7 ilknuraydin çok kötü olursanız evde geçer diye beklemeyin.acile gidin en güzeli acilde ilgileniyorlar.Boğaz ağrısı,kusma,burun akıntısı şikayetim vardı.Bir de bunun üstüne tansiyonum çıktı.Bende geçer diyordun kendi kendime iyi ki gitmişim.
Efebilal ilknuraydin geçen bende öle oldum tavuk suyuna çorba yaptım bol limon az karabiber çok iyi geldi bide yanı sıra mandalina portakal kivi inş sende fayda görürsün geçmiş olsun
Ceylanyusuf ilknuraydinmerhaba canm bende bugün rahatsızlandım ve eşim hemen acille kaldırdı serum taktılar ve evde bugün iyice dinlendim biraz bugün iyiyim eğer ıyi hissedemiyorsanız gidin bebeginizde kötü olmasın canm allah korusunda 😙
ilknuraydin Ceylanyusuf ateşiniz düştumu acile gittigizde kaç dereceydi doktorum banada 3 gün de ateşin geçmezse acile git serum al dedi
Ceylanyusuf ilknuraydin valla canm geceleri oldu bazen eşim ıslak havlu koydu ama ben hastaneye gidince 37derece var di ateşim çok üşüyordum
ilknuraydin Ceylanyusuf Anladım canım inşllah hepimize rabbim acil şifalar versin biran once iyileselim
mercimek Ben de dün oldum bugün ağırlaştım biraz zor nefes alıyorum zaten burun tıkanıklığım var iyice zorlaştı nefes almak ıhlamur çayı yaptım onu içecem şimdi 35+1 haftalığız bişey olmaz demi hanımlar😢 size de çok geçmiş olsun biran önce atlatırız inşallah🙏🏻 ilknuraydin
ilknuraydin mercimek sizede çok geçmiş olsun bana da doktorum önerdi ıhlamur inşllah bisey olmadan en kısa zamanda atlatırız
mercimek Ceylanyusuf çok sağolun size de geçmiş olsun😔 tam bilmiyorum hamileliğimin ortalarında içmiştim bişey olmadı çok şükür ama son haftalar olunca bir riski var mı bilmiyorum sordum bakalım bilen biri cevap verir umarım🙏🏻
Kivanclimerve Gecmis olsun bende 2 hafta once griptim bol istiraht ve c vitamini tuket gunde 2 fincan ihlamur ictim limon yedim tuzlayip cok sukur atlattik
ilknuraydin Kivanclimerve limonu direk tuz ekip mı yediniz ? Çok geçmiş olsun inşllah bizde atlatırız biran önce
Ceylanyusuf mercimek o kadar kötü oldum ama ben içmedim ıyi deyil dediler ama bende sıcak süt içtim o ıyi geldi rabbim şifa versin inşallah hepmize
poyrazefe_42 Canım ıhlamur ila kuşburnu çok iyi geliyor hem gripteki baş agrısını alıyor ıhlamurun çok faydasını gördüm doktorumda ilaç veremediği için sadece ıhlamurla kuşburnu ve bol c vitamini almaya çalış demişti sende öyle yap istersen geçmiş olsun 🙂 @Ceylanyusuf
Ceylanyusuf poyrazefe_42 bende c vitamini aldım ıhlamur hic kimse önermedi bana ama serumdan snra ıyi oldum