Kocakafalimucizem Kızlar herkese selam.. kimler nerede ayrıntılı ultrasonunu yaptırdı ve ne kadar ücret ödedi paylasirsaniz sevinirim 🙏
pelin_87 Kocakafalimucizem ben Lokman hekim Akay’da yaptırdım kuzum ama benim Doğum paketim var pakete dahil
caglaylmz Ben henüz yaptirmadim ama randevu aldım. Sincan başak tip merkezi 150 lira. 23 kasımda randevum var. 21+1 oluyorum
Kocakafalimucizem caglaylmz bende 18.haftamdayim 20.haftamda yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum teşekkür ederim 🙏
Elifaka Ben sehir hastanesinde ucretsiz yaptrdim gayet memnun kaldim ozel kadar uzun sure bakmasa da gayet kisa oz herseyine bakti 10 dk da memnun kaldim..
Kocakafalimucizem Elifaka benim 4lü tarama testimde riskli cıktı oyuzden biraz korkularım var açıkçası hem iyi biyer olsun hem uygun olsun😊 tesekkur ederim
Muu_1906 Doktorumun tavsiyesi ile ikizlerime radyolog dr ali ipek yaptırdım. İkiz 600 tek 500 dü fiyatı sanırım. Renkli fotoğraf cd ve rapor hazırlayıp veriyorlar.detaylıca incelemişti. İkizlerin haftsaı küçük pozisyonları uygun olduğundan yarım saat 40 dk arası sürmüştü.
Kocakafalimucizem Muu_1906 benim doktorum da dr özgür dereni tavsiye etti 900 tl fiyat verdi çok uçuk fiyatlar var açıkçası bilemedim 🤔
Kocakafalimucizem Hayır çıkmadı temizdi ama 4 lü de değerimin birinin yüksek olduğunu ve down sendrom riskinin olabilecegini söyledi doktorum ayrıntılı ultrasonda daha net görebiliriz dedi 😓 teşekkür ederim canim