kartanesi02 Acelya35 bende şurada beklim 36 haftalık olucaz korku bastırdı iki gün sonra kontrolüm var doktorumla görüşücem bu konuyu ilk başta konuştuk ama sonlara doğru ayrıntılı konuşalım düşünme demişti 🤷🏽♀️
makbule17 Acelya35 ben vajinusmustum kendi kendime yendim şuan 32+4 olduk eğer çatı darlığım yoksa normal doğum istiyorum hiç korkmuyorum sizde başarabilirsiniz
kartanesi02 makbule17 inan en baştan beri hep normal istiyorum ama en çok korktuğum şey çatı muaynesi nasıl yaptırıcam bilmiyorum 😏
Acelya35 Monna makbule17 kartanesi02 makbule17 @Allah razı olsun herkesin kolay sağlıklı doğumları olsun inşallah yani doğum olabiliyor ama bu riske girmeye gerek yok çatı genişliğine göre karar vericez dedi 34. Haftadayım bende
makbule17 kartanesi02 Allah'ın izni ile yaparsınız kendinizi kasmayan yeter ki ve yapabileceğinize inanın
Acelya35 Ben vajinusmusu yendim ama yendikten sonrada doğumda risk dedi 37. Haftada çatı kontrolüne göre karar vericek bende doğumdan korkmuyorum şuan tabi sağlıklı olan hangisi ise bizim için öyle olsun isterim Allah’ın izni ile bakalım ben yapabilen varmı diye merak ettim zaten tedavi için geçen sene 5000 tl ödedik tedaviden sonra bukadar kolay birşey olduğuna inanamıyor insan ama sonuna kadar helal olsun büyük sorun oluyor kadın İçin