Anne18 Merhaba k. S.s. Hastanesi kadın doğum bölümüne giden varmı acaba nasıl doktorlar falan bilen varmı
Elifaltinn Anne18 bir defa acile gittim canım çok memnun kaldım çok iyi ilğilendiler cuma günüde kontrole gidecegim kadın doguma ama acil bölümünde gayet iyi ilğilendiler dogumuda orda yapmayı düşünüyorum
Esma___korpinar Anne18 ay bana orasi hic iyi degil dedidiler basaksehirde ooturuyorum sadi konuga gidicem yrn 😥 dr konusunda cok sansizim
Alparslanmoms Anne18 ölü Doğum yaptım orda herşeyi kendi kendime yaptım gelip gidip bağırıp çağırdılar eşim katil olacaktı içeri almıyorlar zaten eşim gizlice geliyordu zulüm orası zulüm .
Volse_ Ben 2 defa acile gittim hiç memnun kalmadım afedersınız köpek muamelesi yaptılar resmen Otur kalk emrı vakı sertlerdi ve dogru duzgun bılgı vermedıler sordugum zaman dovecek gıbı bakıyodu doktor resmen Adını bılmıyorum doktorun sarısın gozluklu bı bayandı
Songultombul123 Bendd hic memnun degilim. Gozumun onunde bi kadin sanci cekiyor bildigin dogum sancisi kadina hala acil diye iceri almiyorlar bagirip çağırıyorlar sira bekletiryorlar. Mahrem denen bisey yok herkes birbirinin ustune giriyoe afededirsjn kadini muane ederden goruyrosun hep. Ozel bölgesini. Giren cikan oluyor koridorlarda.bir kere gittim Allah bir daha dusurmesin
talhasli Kesinlikle tavsiye etmiyorum acik kadin dogumda ve sonrasinda da herseyi tek başına yasamayi goze alırsan ne ala
Kivilipastaa Acilde ki doktorlar ne var niye geldin biçiminde davranıyolar sırf onlar yüzünden dogumhaneden korktum bezmialeme gidiyorum 🤞