Merve_278 arkadaşlar sadece ayak bileklerimde ödem var dün kahvaltıdan sonra oldu, sanırım fazla tuzlu yedim. sormak istediğim bu ödem nasıl geçer ne zaman geçer veya geçer mi? bu arada 23+0 günlüğüz.
CemrePektas Merve_278 limonlu su iç tatlım günde 1 bardak felan, nar antioksidandır ye ya da suyunu iç, ayaklarını havaya kaldır dinlen gün içinde, ama tansiyonunu da takip et, gebelik zehirlenmesi olmasın
Seymaert Merve_278 kuzum ben 20. Haftada Bi şişmeye başladım. 38e girmek üzereyiz hala aynıyım. Çok tahlil yapıldı ama bir problem yokmuş. Eşim ayağım çok fazla şiş 🙄
Erenimo Merve_278 dün de ben öyleydim. Sabah bi baktım ellerim dudağım ayağım şiş. Akşam biraz turşuyu fazla kaçırmışım, yemeklerle beraber olunca çok geldi galiba.Aksama kadar bol su içtim ertesi sabaha düzeldi.
Merve_278 CemrePektas çok teşekkürler😊 tansiyon da sıkıntı yok çok şükür zaten ilk defa şişti bende bugün tuzlu bişey yememeye dikkat ettim, dünden bugüne dinlendim yine geçmeyince merak ettim.
Merve_278 Seymaert bende 3 kere tahlil yaptırdım kontrol amaçlı ilaçlar etki ediyor mu diye doktor istedi bi sıkıntı yok bende de. ne olup olmayacağını bileyim ki ona göre hareket edeyim istedim
Merve_278 Erenimo içtiğim suyun haddi hesabı yok valla, benim sadece ayak bileklerimde var ödem. hatta bugün tuzlu bişey yememeye çalıştım ama düzelmedi. 😒
Melek_38 İki üç gündür akıntı dediğimiz şey bir anda boşalır gibi geliyor doktora gitmemede bir hafta var daha endişelenmeli miyim bilemedim. Miktar az ama.