Kaderylmz Ponciginannesi_ ben aldım güzel 2 hafta öncesi gene gelmişti o zaman aldım memnunum gidip set halinde almanın bi anlamı yok gereksiz para bnce
canimoglum53 Ponciginannesi_ ben 101dekini almistim sanirsam urunler ayni gibi. Kullanmadim ama urun gercekten dandik durmuyor :) bence guzel bir urun umarim kullanincada memnun kalirim
Semanuryvz Ponciginannesi_ biz almıştık daha önce geldiğinde daha sonra başka yerlerde de baktım hepsi aynı kalitede nihayetinde plastikime da yüksek beklentiye gerek yok bence 😁
ilkanneligim Beyazını almayı düşünüyorum ama sonra diyorum ilk çocuk ebebekten ayaklı olanımı alsam 🙈 kararsızım
Ponciginannesi_ ilkanneligim benimde ilk cinsiyet bile belli değil ama birşeyler alma hevesim var 😂 şeffaf sonuçta her ikiisnede olabilir. Ördekleri bile var çok tatliş 😍
ilkanneligim Ponciginannesi_ bende aynı durumdayım işte ne alsam diye bakınıyorum sonra vazgeçıyorum ama illa bişeyler almak istiyorum cinsiyetini bilmesemde 🙈🙈🙈😍 ördekler çok hoşuma gitti çok kararsızım alınca haber ver belki koşa koşa alırım 🤣
Mutlu_anne2 Ponciginannesi_ şeffaf alma canım ben kızım da aldım ama sabun şu lekesi kalıyor krem gibi ayni çıkmıyor renkli daha kullanışlı 😊
Ponciginannesi_ Kaderylmz peki üstündeki filesi kullanışlımı. Beb düşer falan diye korkarım kesin 😂😂😂
Kaderylmz Ponciginannesi_ file kardesimin vardı onu kullanıyorum almadım benım de ilk paşam ama ele avuca gelene kadar cok fazla bişey almayın
Ozgesn Almayı düşünüyorum bende sonuçta plastik yani beklenti ne kadar yüksek olablir 😊 30 liraya da alsam aynı 200 liraya da alsam aynı ayaklı olanlara baktım pahalı geldi ebebek ve Civilim de normal alıcam bim den olmasa civil den alıcam yine 50 60 liralık bisey maximum ❤️
gurcem Gamzekacanlar katılıyorum bende a101den aldım gayet guzel bımınkıde guzel sonucta helsı plastık
Hzr_7714 Bende almayi dusunuyorum. Esim seffaf balikli olanlari begeniyordu ama 130-150 arasi degisiyor fiyatlari ne gerek var bimdekide seffaf cok istiyosan ben ona balik resmi yapistiririm disindan dedim 🤓